Chrome Pointer

Nu sjutton!

   Har haft en lång vecka men idag är jag ledig och nu då jag vet att PennyGirl-spelet fungerar... yes box, äntligen är det dags att fortsätta! Jättemånga har längtat efter episod 2 och det märks att spelet har varit populärt bland videotittare. Mitt stora jobb för dagen! Minst två avsnitt ska vara klara idag, helst tre eller fyra. Kommer bero på hur länge rösten pallar!
 
   Esme och Glòin - vad är det med de där små fluffiga islänningarna egentligen? Jag tror jag måste införskaffa typ fem till för de är så söta xP


Lucy Macwright

Ishin är en sötare och snabbare version av ponnys = win win

Linnea Wolfbaker

Hej hej Esme!

Jo, jag behöver din hjälp! Jag ska köpa en Islandshäst, men har ingen aning om vilken.

Den ska heta Robin och ska vara enågra lat, mysig hingst. I verkligheten var (han var min bffs systers häst, som är avlivad....) han svart. Men jag vet inte om svart skulle passa honom eftersom han också är döpt efter min bror Robin som han fått personligheterna ifrån.. Och han är rödhårig, eller orange igentligen...

Väldigt knepig, men tycker du är duktig på detta så tror du kan komma med en smart idé! ♡♡

Svar: Jag tycker verkligen det är hemskt att välja hästar åt andra, haha! Tycker du ska fundera på vilken häst som känns mest rätt för just dig, annars så är det bättre att du frågar någon annan för jag vill inte påverka vad sådär :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.