Chrome Pointer

Nu då?

   Jag är lite för "låg" för att orka ta tag i någon videoinspelning. Man behöver ju vara lite på alerten, och också lite glad, för att det ska bli bra alls. Jag sov i typ tio timmar i natt, gick och lade mig jättetidgt med huvudvärk och är fortfarande helt borta, haha. Tänkte att jag kunde spela in SSO-loppen för att lägga upp på Jorvikipedia - sen kom jag på att den där ***** (<- insert valfri ful svordom of your choice) snön fortfarande är kvar och jag vill inte ha snö på Jorvikipedia. Så den planen dog ju. Vet inte, ska man istället kanske spela in lopp från de originala Star Stable-spelen för Jorvikipedia-bruk? Det är ju iaf konstruktivt.
 
   Jag ska alltså se om jag kan hitta något vettigt att göra med min tid idag (om jag känner mig själv rätt kommer jag ge upp och spela Pokémon samt titta på några jobbgrejer för tre dagar borta från jobbet är nästan för länge för mig), men jag lämnar er med lite nice musik så länge.
 


Selma "Semlan" Frendtree

Jag ska försöka klara Pokémon Y som jag fastnat vid Elite Force så det blir nog levling där idag är så dålig har ingen riktig strategi men nu ska jag försöka dax att hämta mitt 3DS Hejdå nu ska jag mot spelhyllan och hämta mitt 3DS och spelet så ja... Nu måste jag till spelhyllan

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.