Chrome Pointer

Mycket grejer händer!

   Igår fick jag ett mail. Ett sånt där mail som gör en väldigt varm och glad inombords - det var helt enkelt ett mail som förkunnade uppskattning. Inte bara över blogg och YT, men också över mig som person i det här communityt; och jag kände någonstans att jag helt hade missat den aspekten på sistone. Liksom att se mig själv utifrån. Men, samtidigt kände jag att "ja, den personen är jag med stolthet", och om du som skickade mailet till mig läser det här - tack igen, det värmde något enormt.
 
   Igår lyckades jag spela in två avsnitt av PennyGirl á 18 minuter styck. och det lär blir fler idag. Dags att beta av det där förbenade spelet! Ni som inte har sett något från Episod 2 kommer smälla av då ni ser området man är i, det är helt ljuvligt. Vet att jag har sagt det förr men det är värt att säga igen!
 
  En annan grej som hänt är att jag har spelat in alla tävlingar från Vårryttaren. Vet inte om de redan ligger uppe då ni läser det här (80% av mina inlägg är i dagsläget tidsinställda, schemalagda inlägg asså ♥), men ni som är nyfikna på hur dressyr har sett ut i Star Stables historia kan ju hålla ögonen öppna efter dem!
 
   Sist men inte minst har jag fyra redigeringar på g, den jag har kommit längst med är också den jag är mest taggad på för den innefattar några element jag aldrig gjort förr. Ska bli sjukt kul att fortsätta med den, men videorna går först just nu :D
 
   Bild från Horse Life 2 för jag har överlag lite ont om bilder just nu - men stay tuned för senare idag, jag har ett inlägg på lager som många av er kanske tycker är lite kul!


Ellie Sweetlord

Hur får du kategorierna på sidan? Asså "mina hästar" "Hjälp för sso spelare" osv.? Kram

Svar: Det är bildlänkar, som länkar till antingen ett inlägg eller en kategori!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.