Chrome Pointer

Mr Sands var ju typ snäll en gång

   Visste ni att Mr Sands en gång höll i ett lopp och var coach åt spelarkaraktären i Star Stable-spelen då hon skulle tävla i Dietrich Horse Show? Jag hatar hans terränglopp än idag, haha, de där höga hindren är nästan omöjliga att komma över utan att man kraschar i dem och tidsgränsen är svår att klara om man inte har en snabb häst.
 
 
   Jag ÄLSKADE Pine Hill i SSL btw och hoppas VERKLIGEN att herrgården återkommer i SSO en dag! Ser så mycket potential för den nedgångna herrgården ägd av Mr Sands, där det hänger porträtt av Ödesryttarna inne i entréhallen.


Tilde Sleepyhaven

Jodu Esme, jag är i level 17 nu och har lite funderingar. Liksom Alex kom Till Hästsportcentret. Sen så ska man hämta Tin-Can. Sen så räddar man Linda ur slottet. Sen så går Meteor runt i GÅD-skogen och så hämtar man honom till Linda om jag minns rätt. Sen så går StarShine runt i Gröndal. Sen plötsligt dyker Lisa upp på StarShine. Och nu tänker jag att Concorde kanske går runt i Epona och letar efter Anne?

Svar: Vem vet? Han kanske dyker upp i Spegelträsket och är förvirrad! Nejmen ingen vet ju än, blir spännande att se!
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Pine Hill verkar jättefint, har inte vinterryttaren eller någon av årstidsryttarna men har sett bilder. Och du använder Photoshop va Esme? Kram Grace :)

Svar: Yes, använder Photoshop.
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Du jobbar ju åt sso och får du vega någonting om komande saker.

Svar: Jag gör bara Tutorial-videor, och det ganska sällan också.
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Använder du Photoshop på dator? Vet du något bra redigeringsprogram till iPad? Kram Grace :)

Svar: Använder ingenting på iPad/telefon, tycker det är för litet och för opreciserat!
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Pine hill ♥ Får gärna dyka upp i sso för min del. Speciellt så som det var i ssl, med trädgårdslabyrinth och allt.

Svar: Verkligen :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.