Chrome Pointer

Mina tår är isbitar

   Jag har idag ridit ute i skogen i två timmar på min f.d. foderhäst. Mina fingrar och tår är isbitar. Nu tänker jag strejka och inte gå utanför lägenheten igen förrän jobbet börjar på måndag, uhäääh.
 
   Jag tänker göra ett sista försök med PennyGirl-spelet idag, men jag tror inte jag kommer kunna få igång det. Jag mailade faktiskt till PennyGirls redaktion igår, SÅ gärna vill jag få igång spelet. Vet inte om de känner till någon lösning, men ville bara kolla om de möjligen har någon aning om någonting, egentligen. Spelet borde ju inte bara dö sådär från ingenstans.
 
   I övrigt har jag funderat på vad jag ska ta mig till om jag nu inte får igång PennyGirl. Ska man återvända till Zoo Tycoon och "bara" posta det? Börja på ett helt nytt hästspel? Rent utav börja spela Harry Potter på film? Det sistnämnda gör jag HEMSKT gärna, men jag tror det blir bättre att göra det framåt sommaren då jag kommer ha lättare att spela in videor i perioder, för annars kommer jag kanske inte kunna slutföra projektet. Jga har faktiskt funderat lite på om det kunde vara kul att spela in Pokémon på något sätt, men jag tror ärligt talat att man skulle råka ut för för många dryga människor som ska klaga på allt man gör då. "Varför använde du den där attacken där", "varför gjorde du på det sättet", "du kan göra på det där sättet istället för det är så mycket bättre", "du är en sån n00b som är överlevlad" - det är iaf intrycket jag har fått om man kikar igenom kommentarer på Pokémonvideor. Så många besserwissers och jag vill inte behöva stå ut med sånt, haha. Kanske bättre att bara låta bli då, särskilt eftersom jag gärna "tänker högt" då jag spelar in och jag tror det skulle trigga igång många som ska berätta hur fel jag har osv.
 
   Men hur tycker ni jag ska göra? Om jag inte får igång PennyGirl, borde jag låta det vara och börja med ett nytt spel istället?
 
    Bild från Horse Life 2


Lilly Underwood

Åh, Harry Potter! Kör på det om du får möjlighet och lust, tittar gärna! Själv älskar jag att spela TpoA på dator. Fantastiskt roligt och rätt snyggt spel också.. Otroligt underhållande! I övrigt har jag spelat en del av The Goblet of Fire och The chamber of Secrets på dator och sen även uråldriga TcoS på första Playstation!

Var dock ett tag sen. Kanske är dags för mig att damma av skivorna igen? :D

Svar: Jag VILL ju hemskt gärna spela dem, men jag känner att det är något jag nästan måste köra pang-pang-pang och spela in hela spelet på en gång, för annars kommer jag kollra bort mig totalt och jag har inte den tiden som behövs :( Haha the issues of life
Esmeralda Silverforce

Liza Dogbrooke

Det är alltid kul att börja spela nya spel. Du har ju nästan provat alla häst spel. LOL. Just nu kan jag inte komma på något du kan spela.

Jättefin blogg!

Tilde Darkstorm

Jag tror också på Harry Potter, nörd som man e ;)

Har hört någonstans att det var något fel på PG spelet redan från början och att PG slutade ge ut dem för att de slutade funka eller ngt...vet inte riktigt men det är en grej jag hört... :/

Alina Bravedawn

Hi Esme! Det skulle vara kul om du körde ett nytt spel om spelet inte funkar! Pokemon skulle vara kul! Och Zoo tycon 2 och Harry Potter! :)

Ellie blueberg

Det är så att pennygirl har kraschat så att det funkar inte längre esme// amanda

Svar: Så du vet något om det här? När hur var vem och varför? (okej alla frågeställningarna är kanske inte dörelevanta men jag vill gärna ha källa lol)
Esmeralda Silverforce

Emilia Southlake

Det skulle vara jätte kul med Harry Potter, har spelat det själv för länge sen och har inte möjlighet att göra det längre :) Förresten har du tänkt att göra en ride through av Stallets Hemlighet? Det är en av mina favorit häst spel :))

Svar: Det blir nog så att nästa hästspel jag kör igenom blir Stallets Hemlighet, det återstår dock att se om jag får igång PennyGirl igen (eftersom det nu inte blev några nya videor den här helgen blir det nog till att vänta i ytterligare några veckor)
Esmeralda Silverforce

ellie blueberg

jag vet det för att jag hade också pennygirl men det funkade inte så vi ringde pennygirl och då sa dom att spelet hade kraschat varför sa dom inte.

Svar: Det lät ju rentutav förjäkligt
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Åh, tråkigt det där med PennyGirl :/ Äger själv alla episoder men har bara kunnat spela igen två av dem, eftersom en VISS broder tyckte att hushållets alla datorer behövde uppdateras till Windows 8, vilket inte är kompatibelt med spelet. Gah.

Har inte spelat speciellt många hästspel, så jag har inga idéer till andra lösningar. Du kommer säkert på något!

Fredrik

Jag har också problem med Penny Girl-spelet. Spela-knappen blir grön men det händer inget när jag klickar på den, d.v.s. om jag inte är väldigt snabb och klickar på den flera gånger precis i början när den blir grön. Då startar spelet som vanligt. Detta fungerar även offline.

Svar: Bra tips, ska testa!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.