Chrome Pointer

Mina svar på era frågor, del 2

   Tänk på att jag har valt att inte svara på vissa saker som jag tycker är för personliga. Jag vill helt enkelt inte berätta för mycket om mitt liv för främlingar på nätet!
 

 
   Från Aurora:
Hur många hästar har Esme och hur många har Penny? 
   Esme har 28. Jag tror att Penny har sju (efter att ha suttit och räknat på fingrarna, haha)

Är du med i en klubb på Esme och Penny? Isf vad heter dem? 
   Esme är klubbledare i Night Guards, Penny äger Silversong Kings.

Vilken är din favorithäst av alla dina hästar atm? (Asså favoriten på Esme och favoriten på Penny) 
   Ash och Rapido.
 
 
 

 
 
   Från Selma Purplevalley:
Favorit häst ras irl och sso? 
   Irl bryr jag mig inte märkvärt, bryr mig mer om hästens personlighet och psyke. Så länge som den har fyra ben och är ridbar så! I SSO är det Islandshäst.

Önskeupptatering? 
   Utökad garderob i hemstallet, helst så att den fungerar typ precis som då man handlar kläder i gallerian.

Gillar du grisar cx ♥? 
   Kan inte påstå att jag träffar grisar så ofta, men de känns som rätt sympatiska djur! De har mysiga trynen.

Vilka sidor laddar du ner saker inom spelet Zoo-Tycoon 2? 
   Använder mest grejer från Aurora Designs och Zeta Designs, men i övrigt borde allt jag använder gå att hitta via ZT2 Download Library.
 

 
   Från Nikki:
Villken är din favorit npc i spelet? 
   Mysgubben Herman ofc!

Hur kom du på Jorvikipedia?
   Se svaret i gårdagens inlägg! 

Favorit häst (sso)? 
  Aaaaaaash
 
 

Varför började just du med sso? Varför just sso? 
   Det finns inga andra bra hästspel numera, det är nog den största anledningen till att jag blev så fast.
 
Favorit hår och smink på sso? 
   De som Esme har.
 

 
 
   Från Martina:
Kommer du lägga ut fler videos om Zoo Tycoon 2?
   Just nu har jag ingen lust att spela ZT2, och det blir inga bra videor om man inte har lust. Jag lär spela och göra videor om spelet då jag känner att jag VILL igen.

Kommer det fler penny Girls videos? 
   Ja, det gör det. Jag har inte haft tid att börja spela in Episod 2, så det kommer då det kommer.

Hur ofta hinner du lägga ut videos? 
   Lägga UT kan jag göra i princip varje dag (om jag orkar), spela IN är en annan grej. Jag vill alltid ha några videor på lager, som jag kan lägga ut om det "behövs" då jag nte har möjlighet att spela in på väldigt lång tid.
 

 
   Från Miranda:
Vilket datorprogram spelar du in med?
   Spelvideorna med Fraps, mina speedpaints med HyperCam 2 (som är helt gratis.)

Är det verkligen du som gör alla StarStables tutorials?
   Japp.

Filmar du alla uppdrag som finns?
   Med Penny gör jag det, ja. Då den videoserien "avslutas" (då jag har hunnit ikapp alla uppdateringar) kommer jag ha visat vartenda uppdrag som ger xp i hela spelet.
 

 
 
   Från Felicia Eveningwright:
Varför valde du just Monokerus till bloggen? 
   Jag hade från början tänkt välja något helt annat. Bloggen startades egentligen bara för mig själv, jag hade inte tänkt ens ge ut länken till någon. Bloggen hette från början Monokerus.blogg.se/sso och var en underblogg till min dåvarande irl-blogg. Då bloggen slutligen började få några hundra läsare om dagen kände jag att det var ett för avancerat domännamn och frågade mina läsare vad jag borde byta till. Jag hade tänkt mig esmesilverforce.se, men några av mina läsare sa att Monokerus.se kändes som "jag" och därför valde jag det.

Vad tycker du om att spela in Yt videos till SSO? 
   Det är roligt - och annars skulle jag absolut inte göra det! Det tar så mycket tid och energi att det aldrig hade varit något jag gjort om jag inte kände att det var roligt.

Kan du ha en fänträff någon gång? 
   Nej, det kan jag inte. Om du vill läsa mer om det kan du se HÄR.

Vilken hästras skulle du vilja ha i SSO? 
   Jag skulle tycka det var kul med en Haflinger, men jag är väldigt nöjd med de raser som redan finns i spelet. De är så många nu!
 
 

Vilken häst ångrar du att du köpte? 
   Jag gillar alla mina hästar, men jag märker hur jag rider mindre och mindre på ponnyerna. Jag kan inte säga att de är fula, men (tyvärr) är det enorm skillnad på ponnyerna jämte de nya hästarna med nya animationer. Ponnyerna är bulkiga, pixliga och deras ben ser tyvärr hemska ut. Älskar färgerna på dem och de har vackra huvuden, men hästens kropp tycker jag inte ser bra ut nu då man är bortskämd med de nya modellerna.
 

 
   Från Linnea Swordlake:
Vilken är din absoluta favorit häst på starstable? 
   Ash.

Vad skulle du göra om dom tog bort starstable? 
   Jag skulle börja spela en herrans massa mer Pokémon, och lägga mer tid på att spela in andra spel på min YouTube-kanal. Efter att ha gråtit en stor skvätt av saknad först, förstås.

Kan du göra fler videos med Esme? 
   Nej, det kan jag inte. Jag tycker redan det är alldeles för många som skriker om det i globalchatten och då jag spelar på Esme vill jag spela för att JAG vill spela, inte för att andra vill se mig spela in saker på film. Och vad skulle jag ens spela in? Esme har två-tre rykten kvar, sen är hon klar med precis allt i hela spelet.
 

 
   Fler svar kommer i kommande inlägg!


Bianca Mysterycake

Jätte bra inlägg! Det var jätte jätte fina bilder förresten! Jag fick även svar på grejer jag själv undrade! Ha det bra! ♥︎♡♥︎

Tuva Skyfall

Tycker du är väldigt duktig som orkar svara på (nästan) alla frågor! Själv tror jag att jag skulle ge upp xP Intressanta svar!

Hazel Oaklord

Jag tycker också det är kul med sådana här frågor, men jag förstår att du tycker det är jobbigt att svara så alla ;)
Tänkte fråga bara om du kunde ha ett inlägg om olika levlar på sso, t.ex hur mycjet xp man behöver för att nå en viss lvl, och bilken som är den högsta nuvarande lvl o.s.v...

Svar: Ett sånt inlägg kan jag tyvärr inte göra, jag har inte tillgång till några såna siffror så jag måste spela om hela spelet en gång till isf ;)
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Har två små frågor jag jättegärna skulle vela få svar på. Vad spelar du på för dator för tillfället? Använder du flera olika? Mvh

Svar: Jag har ingen aning om vad min dator består av, den är iaf hopbyggd av lite allt möjligt. Det är iaf en PC med Windows 7, men der än så vet jag verkligen inte!
Esmeralda Silverforce

Isabel silentbrooke

Hej Esmeralda😎 Dina videos är jätte bra men jag har ett tips åt dig du kanske kan det men värt ett försök du kanske inte vet men ok det är jag kollade på en av dina julspecial när du skulle bära julmusten så ville du att din häst skulle gå snabbare men det går inte då spills det ut men gör så här när du har julmusten på hästens rygg så gav hästen och på igen då kan du rida snabbare men vet ej om det fungerar med dricka men det går med typ träd och sånt värt ett försök MVH:isabel silentbrooke

Svar: Om jag hade dragit på i full fart hade julmusten sprängts och jag hade fått börja om uppdraget :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.