Chrome Pointer

Mina svar på era frågor, del 1

   Jag vet inte hur många delar svaren kommer bli på, men det är 93 kommentarer med väldigt många fler frågor allt som allt... Svaren kommer iaf spridas ut lite tills alla frågor är besvarade!
 
   Tänk på att jag har valt att inte svara på vissa saker som jag tycker är för personliga. Jag vill helt enkelt inte berätta för mycket om mitt liv för främlingar på nätet!
 

   Från Meja:
Vad är din drömuppdatering? (utom garderobplats) 
   Just nu är det faktist att postsystemet ska uppdateras. Jag avskyr att få post i spelet, just för att jag tycker det blir så jobbigt. Man vet aldrig hur mycket plats man har kvar i bredlådan, det går inte att se konversationen med spelare (så om folk skickar typ fem frågor så hinner man ju glömma de fyra sista då man svarar på den första) och jag avskyr att behöva skriva med spelets censur. I chatten går det ju ok, för jag har ett annat chattspråk än jag har skrivspråk i övrigt, men posten... uuuuuuusch. (vet att censuren inte kommer ändras, men postsystemet i helhet behöver VERKLIGEN fräschas upp imo)

Favorit häst? (SSO) 
   Ash, utan tvekan.
 
 

Favorit outfit på SSO? 
   Jag vet inte, gillar inte att ha samma för länge. Byter smak och stil typ varannan dag!

Hur länge har du ridit? 
   Ungefär 12 år vid det här laget.
 

 
   Från Lusen:
Är du nöjd med din starthäst och ditt utseende på Esme? 
   Ja, det är jag. Skulle absolut inte vilja byta. Möjligen byta hår på Esme, men det finns ingen frisyr i spelet jag tycker passar i dagsläget.

Favorithäst irl? 
   Jag tänker anta att du menar favoritras, eftersom ni ändå inte vet något om hästarna jag känner. Tycker iaf inte att ras gör någon större skillnad, hästens psyke är det viktigaste för mig.

Vad är det bästa med Starstable och Starstable online? 
   Jag VET verkligen inte. Fick fundera lite på det här. Jag är så inrutad i Jorvik-tänket så SSO och hela Jorvik är bara vardagsmat för mig numera. Nånstans tror jag nog att det bästa nu är att det liksom aldrig tar slut. Andra spel tröttnar man på för att det liksom är klart efter ett tag - här fortsätter vi egentligen för evigt. 
 

 
   Från Emilia:
Kan du göra fler videos där du visar stjärnor? 
   Ja, det kommer jag göra då jag har tid och lust.

Vilken är din favorit hästras på sso? 
   Islandshästen just nu. Tölten är ju störtskön!
 
 

Vilka uppdrag har du tyckt varit roligast?
   Jag måste nog säga hela kedjan med huvuduppdrag. Det har absolut hänt att jag inte tyckt uppdrag varit så roliga, men jag kan faktiskt inte komma på ett enda huvuduppdrag där jag känt "det här känns inte så kul". Jag får säga att alla de i en klump har varit de roligaste och jag ser verkligen fram emot fortsättningen.
 

 
 
   Från Felicia:
Vilken är din favorit hästras på sso? jag är så nyfiken. Så undrar jag också hur du fick reda på att sso fanns?
  Islandshäst.
   Efter att de första Star Stable-spelen hade kommit ut så dök Star Stables hemsida upp och det sades typ "woho det här kommer bli ett grymt onlinespel", så jag kikade in på hemsidan lite då och då genom åren eftersom jag hoppades så otroligt mycket på spelet - och en dag var det öppet.
 

 
   Från Emma Puppybear:
Jag undrar om du spelar minecraft någon gång? ;-)
   Jag försökte en gång för ett antal år sedan, men såg ingen charm i det. Satt bredvid en kompis som spelade Minecraft under förra veckan och trots att han försökte övertala mig om vilket asgrymt spel det var så känner jag mest "mäh". Tycker spelet är så oerhört fult och jag tror inte att jag skulle få ut något av att spela det!
 

 
   Från Isabelle:
Vilken är din favorit årstid? 
   Sommar!

Vad är det bästa med sso? 
   Som ovan, att det aldrig tar slut.

Favorithäst på sso förutom din starterhäst. (På esme)
   Uuuuusch, vill inte behöva välja mellan mina små pixelbebisar! D: Ändrar mig typ varje dag om jag verkligen måste välja.
 

 
 
   Från Agnes Swiftgarden:
Favorit ras på HELA sso?
   Islandshäst.

Vem är din bästa vän på sso? (på Esme)
   Tycker inte om att behöva välja på så vis - varför ska jag säga vilka personer jag tycker mer om än andra så att alla kan se det? Ingen nämnd, ingen glömd, och jag tror att de personer jag tycker väldigt bra om vet om det :)
 

 
   Från Anja:
Hejsan! Jag är en tjej som undrar vad du filmar med ( app) har velat filma in själv men jag får inte till det med ljudet :(
  Jag använder ett program som heter Fraps, och det är också det jag använder för att ta alla bilder jag fotar i alla spel jag spelar. Det är oerhört enkelt att använda, men för att kunna spela in längre videor måste man köpa programmet. Man bör också ha mycket hårddiskutrymme om man vill använda Fraps.
 

 
   Från Sally Hawklord:
Tror du att det exsisterar andra levande livsformer i yttre rymden :)
 
   Ja, det tror jag. Jag är inte säker på i vilken utsträckning, men jag tror absolut det finns LIV. (Typ Garnok) Nejmen idk encelliga organismer iaf, men jag tror inte att vi är totalt ensamma i universum.
 

 
  Från Johanna Shylee:
Hur kom du på jorvikipedia? 
   Jag blev dösur över att det var omöjligt att hitta info om grejer i SSO på nätet så jag gjorde något åt saken xP

Varför heter din blogg monkerus? 
   Det betyder "Enhörning" och var en gång i tiden namnet på den IRL-blogg jag hade.
 
 

Skulle du kunna göra en till video ihop med Kim? 
   Jag är inte så tagg på idén att göra videor med andra för jag tycker det är krångligt, men om Kim skulle vilja ha med mig i en av sina videor igen så kanske jag skulle fundera på saken. Jag har ingen lust att själv ha en "gäst" i någon av mina videor, jag skulle inte vilja behöva ha den pressen på mig. (om nu inte Gen och Maria vill följa upp på den video vi gjorde förra hösten, det skulle inte vara några problem för min del)

Vilken häst rider du just nu mest på sso? 
   Glòin, min islandshäst.

Vad var syftet med din yt? ( penny) 
   Vet inte riktigt. Det liksom bara blev som det blev? Hade någon diffus idé en gång i tiden att "spela in Jorvik-spel, det kanske är kul" och sen råkade det bara fortsätta på det spåret. Jag trodde nog inte att så många skulle bli intresserade av videorna dock.
 
Vilken häst ras vill du kommer till spelet? 
   HELST skulle jag vilja se en omgjord arab med ny modell och nya animationer, för den araben som finns i spelet går knappt att jämföra med de nya hästarna. Om vi tänker helt NY hästras skulle jag vilja ha Haflinger tror jag, skulle gilla det här med lite kraftig, stor ponny med den där fantastiska färgen.

Skulle du tycka de var kul om man kunde köpa föl och ta hand om dem till dem växer och blir stora? Eller att kanske sin häst man har kan få föl när den blivit full vuxen? ( lvl 15 )
   Jag tycker bara det känns så krångligt med föl, haha... skulle inte vilja ha den funktionen. Jag skrev ett långt inlägg om det för att par år sedan (läs det genom att klicka HÄR) och i dagsläget känner jag bara att det vore så himla ovärt. Vad ska man med fölet till? Vad är syftet med fölet? Vad gör jag med det då det är vuxet? Ska man då sluta köpa "vuxna" hästar? Nä, jag ser hellre att SSO lägger fokus på grejer som förbättringar av sånt som finns och nya uppdrag.
 
 

 
   Fler svar kommer snart i ett nytt inlägg! :)


Linnea Silentstar

Skulle inte heller vilja att man kan avla på sina hästar på SSO... Skulle bara vara jobbigt och onödigt! xD Men skulle va kul om det fanns med ett föl i någon uppdragsserie...?

Svar: Asså föl i sig kanske kunde vara kul, men hela avlingssystemet... asså jag får typ ångest bara av att tänka på det x) Det skulle förändra hela spelet något enormt och tänk om den förändringen inte skulle bli bra?
Esmeralda Silverforce

Bianca Mysterycake

Jag själv tycker att föl skulle vara kul ett tag, jag förstår bara inte riktigt hur det skulle funka? Skulle man behöva köpa föl hela tiden istället för vuxna hästar? Ja jag vet inte om jag heller tycker om det med föl! men roligt inlägg förresten, kul att se hur du tycker! älskar din blogg <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.