Chrome Pointer

Men seriöst jag dör haha

   VAD HÄNDER? Blev helt chockad då jag gick in på bloggens mobilapp sent igår och såg hur många kommentarer och frågor ni skickat. Rätt åt mig kanske men jag tänkte att det antagligen skulle bli en sån där snabb lite kul frågestund som det brukar bli... x) Kan ju säga att svaren kommer delas upp i flera inlägg, annars är det ju inte en chans att ni kommer palla läsa dem.
 
   För att prata SSO vill jag idag ta upp något helt annat. Husdjur! Tänkte på det i morse då jag slökollade igenom Instagram. Hur många av er använder husdjuren i SSO? Använder ni samma husdjur hela tiden eller byter ni ofta?
 
   Jag skulle hemskt gärna använda husdjuren mer än jag gör, men mitt problem är att det inte finns några sadelväskor som matchar mina favoritsadlar och då blir det alldeles för jobbigt att ha med sig ett husdjur, haha. Jag tycker ändå om det här med husdjuren på sitt sätt, trots att de inte gör något vettigt och är väldigt dyra. De ÄR ju ändå hemskt söta.
 
 


Charlotte M

Jag har bara ett husdjur och har för tillfället inga planer på att köpa fler, men jag använder min lilla kanin lite då och då. Väldigt söta men jag tycker att några av dom är lite för dyra.

Hazel Oaklord

Jag har inga husdjur, visst de är söta och så, men dyra och så håller jag med om att det inte finns några matchande sadelväskor till sadlarna.

Vilda Snownight

Jag har flera olika husdjur och jag brukar matcha färgen på husdjuren med resten av outfiten, inte bara sadelväskorna haha. Men det är inte ofta jag använder husdjur, men jag använde den oftare förut då jag hade ett husdjur och sadelväska per häst då de bara "åkte med". xD

Lova Winterside

Jag använde husdjur mycket förr men nu använder jag de nästan aldrig längre. Det blir liksom "för mycket" när jag lägger till de i outfits. Jag har, ända sedan jag började spela, hoppats på att husdjuren ska få någon mer funktion, kanske att de hjälper till i något uppdrag eller så? Hade varit kul c:

Svar: Nu då man kan leda hästen kanske det inte är HELT omöjligt att kunna gå med djuren i koppel en dag? Hoppas kan man ju!
Esmeralda Silverforce

Linnea Silentstar

Jag var ganska många husdjur men använder dem inte så mycket :/ Skulle precis som du använda dem mer om det kom sadelväskor i fler färger! Har dock en svart labrador tjej irl så använder labradoren i sso ganska mycket :)

Clemence Mightypie

Jag tycker att husdjuren är otroligt söta!!!<3 Men jag använder de inte så mycket längre, det känns liksom lite konstigt i fall man ska levla eller nåt och så ser man en liten katt sitta där och bara MJAAAUUUUUUUU! :D Jag kommer ihåg en gång när jag var nybörjare på SSO jag hade köpt en kanin och så ville jag bli av med den men jag visste inte hur man sålde saker så jag slängde den!! XD

Svar: HAHAH stackars kanin
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Ärligt talat blev jag väldigt besviken på husdjursfunktionen. Hade taggat så länge på "husdjur"-delen i det gamla hemstallet (som man inte kunde kliva in i) och när de äntligen kom så var de i form av en överflödig accessoar att ha i sadelväskan. Hade gärna sett att de fick ett litet eget liv, som en hörna i hemstallet eller på något sätt en funktion!

Jag äger för tillfället typ tre husdjur och de har inte sett ljus på vääääääldigt länge (*host* sen jag köpte dem).

Stephanie Diamondfall

Jag verkar vara den enda typ, men jag använder ALLTID husdjur. Jag går inte utanför hemstallet utan dem. Dock använder jag bara 2 och byter mellan dem. Har alla nallar och sälar men använde inte dem, de som jag använder är 2 katter som "är mina katter irl". Tycker dock att det skulle komma fler sadelväskor, och billigare. De dyraste kostar ju 200sc och personligen tycker jag att det är lite väl dyrt.

Selma Frendtree

Jag använder just nu 2 husdjur en hund och en kanin skulle dock önska bland annat några olika sadelväskor i nyanser av vit,rosa och lila så jag kan använda fler en bara en svart så snabbt jag bär någon av mina favorit färger hoppas kommer jag alltid göra vem vet det kanske kommer någon sån affär i gallerian i framtiden?

Svar: Åååh jag skulle älska en till affär i gallerian
Esmeralda Silverforce

Hannah Swordstar

Jag använder husdjuren ganska ofta, då jag har många matchande sadelväskor. Tar alltid med mig min gråa katt, tycker den är jättegullig :)

Melissa Dragonnight

Jag tycker det är gulligt med husdjuren men som sagt finns det inte några matchande sadelväskor... Har därför aldrig med mina små husdjur (har dåligt samvete för att jag aldrig tar ut dem ur garderoben!) :(

Zuz

Men gud, dessa inlägg kan du ju inte skriva. Jag vet att de är ett spel, men har ingen aning om jag äger ett husdjur ens eller om de ligger i den dammiga garderoben HAHAHA

Zuz

(Råkade skicka kommentaren innan jag skrivit färdigt).

Men gud, dessa inlägg kan du ju inte skriva. Jag vet att de är ett spel, men får dåligt sammvete då jag inte vet om jag äger ett husdjur ens som ligger i den dammiga garderoben HAHAHA

a n n i k a

Jag har inga husdjur, dom är söta men tycker att det är slöseri på sc :/

signe swordstar

Sadelväskorna matshar inte det jag har så nej jag har inte husdjur (förutom en kanin som jag slängd in i gaderoben) XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.