Chrome Pointer

Måndagar är bra dagar

   Esme och Gambit
 
   Tänk att man hade måndagsångest för några år sedan? Numera trivs jag verkligen med min vardag jämfört med då jag gick i skolan och måndagar är en sån sjukt bra dag. Tillbaka till jobbet, taggad efter att ha vilat några dagar och glad att träffa kollegorna. Jag hoppas verkligen att ni har lika bra måndagar!


Leah Pandalake

Det är skolan som framkallat mitt måndagshat..

Stephanie Diamondfall

Jag har faktiskt inte heller riktigt något emot måndagar, det är väl inte så kul att helgen är över och att man måste tillbaks till skolan. Men måndag är ju inte värre än någon annan dag direkt.

Grace Mysteryyard

Har inget som helst emot måndagar, förutom att skolan börjar, men tycker ju oftast att skolan är rolig + att jag rider på ridskolan på måndagskvällarna, ska bli riktigt kul idag, rider en sån rolig liten häst. Liesel heter hon och är pigg som en jag vet inte vad!! Eller hon är ponny för att vara exakt :)

Sabrina Eastforest

Jag hade mer "Söndagsångest" att jag blev deppig och mådde generellt dåligt över att det var min sista lediga dag innan skolan började igen nästa dag. Jag har inte den typ av ångest kvar längre nu. Speciellt inte nu eftersom jag pluggar distans så jag är ledig hela dagarna och behöver inte passa några tider ^^

Svar: Ååååh så nice
Esmeralda Silverforce

Filipa GC

MÅNDAG SUUUUUUUGER!!!!😢😢😢😢😢

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.