Chrome Pointer

Jösses

   Jag har skrivit så sjukt mycket för att få ihop svar till frågestunden, och jag har fortfarande 53 olästa kommentarer från inlägget, jösses! (Notera att det är i snitt fem frågor i varje kommentar) Påminns mig att aldrig igen ha en frågestund xP Blir nog minst fem delar med frågor och svar, ni kommer aldrig palla läsa svaren annars.
 
   Jag har nyligen lyckats slita mig från Pokémon AlphaSapphire. Igen. DET ÄR SÅ BRA! Håller på med Delta Episode just nu, samtidigt som jag flyger runt till olika Mirage Islands för att fånga nya Pokémon. Är totalt beroende av Wonder Trades också, älskar att man aldrig vet vad man får!
 
   NU ska jag däremot gå igenom min Fraps-mapp. Jag har alldeles för många bilder där och jag behöver nytt Instagram-material, hehe... Åh herregud, har så sjukt mycket grejer jag borde göra men det där förbaskade Nintendot lockar alldeles för mycket... och då jag väl sliter mig från det sitter jag mest som en förvirrad höna och undrar vad farao jag håller på med.
 
 
 


Amanda Rainwood

Mitt förslag om ett pokémonbattle (via Alpha Saphirre i och med att jag har Omega Ruby) står fortfarande kvar om du känner för det någon gång. Det är bara att hojta till! :D

Svar: Påminn mig gärna igen snart, vore hemskt kul men jag måste ha ett team som man inte behöver skämmas över först hahah
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Jag hör av mig! :) Vet inte om du har koll på det redan, men alla pokémons level ställs om till lvl 50 när man strider via Player Search System. Du behöver alltså inte levla upp din/dina pokémon innan striden om de redan har ett moveset som du är nöjd med.

Svar: Jodå det har jag koll på, handlar mer om att mitt team har alldeles för många svagheter och om ens powerhouse är en jäkla Beautifly vet man att man har problem x)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

JAG HAR ETT PROBLEM MED AS
jag gjorde klart storyn och började lite på delta men eftersom jag tog en lång paus har jag nu glömt bort vad jag ska göra, har sprungit runt hela regionen men vet inte alls vart jag ligger till i storyn, help D:

Svar: HAHAH men prova att gå till Mossdeep Space Center eller Devon Corp och leta efter Steven eller något idk
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.