Chrome Pointer

Jorvikipedia växer!

   Majoriteten av min lediga tid läggs just nu på Jorvikipedia och jag älskar att se den växa. Nu har jag börjat lägga in Höstryttarens lopp på sina egna sidor, vilket är en BRA grej - perfekt för de som är nyfikna men som inte kan spela spelet själva! Jag ska försöka utöka med Vinterryttaren snart.
 
   Idag är jag egentligen ledig men familjen har fått influensan så jag tänker fly fältet och hålla mig nån annanstans än hemma, haha. Typiskt ändå, jag som hade tänkt passa på och spela in videor! Lär väl inte bli något i helgen heller pga det. Däremot kanske jag blir klar med alla loppen från Årstidsryttarna, vore väl bra att ha det ur världen!
 
   Minns ni att Gyllenbladsskogen faktiskt fanns i Höstryttaren? Var ju dock inte mycket till skog, men träd fanns det faktiskt där, trots att allt var väldigt mycket mer... grönt.


Grace Mysteryyard

Hej Esme! I skolan ritar jag en teckning på dig och Ash :) vill du jag ska mejla en bild på den till dig? Kram Grace

Svar: Om du vill dela med dig av den ser jag den gärna :)
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Åh, önskar att jag hade Star Stable-spelen... x) Har Starshine hemma men har bara spelat igenom två, som den stressade personen jag är klarar jag inte av spänningen haha.

Svar: Haha, kämpa!
Esmeralda Silverforce

Autumn Winterdotter

Jorvikipedia räddade mitt LIV!
Vad kul att den växer. Kram/ Autumn

Allison Sunbridge

Hej, du har en fantastisk blogg och en fantastisk wiki!
men jag har en liten fråga bara om fjordingarna (jag har läst på jorvikipedia) Det är så att jag vill köpa den ljusa fjordhästen med svart man men det står ju tre ljusa fjordingar i dinodalen, en men ljus man och två med mörk man och då funderar jag på om båda dom med mörk man har svart man eller om en utav dom har mörkbrun man för jag vill ju inte köpa fel, haha!

Svar: Jag förstår tbh inte vilken häst du menar xP
Esmeralda Silverforce

Allison Sunbridge

Den ljusbruna fjordingen med svart man i dinodalen på starstable

Svar: Det säger mig fortfarande ingenting lol det är ju typ tre ljusbruna hästar? Om du har en bild är det lättare för mig att förstå vad du menar.
Esmeralda Silverforce

Allison Sunbridge

hej skulle jag kunna få din e-post adress så att jag kan skicka bilden till dig? (På fjordingarna)

Svar: Klicka på brevikonen högst upp på sidan för att hitta min kontaktinfo! :)
Esmeralda Silverforce

Allison Sunbridge

Så jag har mailat dig nu :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.