Chrome Pointer

Jorvikipedia finns på nu Instagram!

   Fråga mig inte hur det gick till (kanske för att jag haft funderingen i huvudet nångång för evigheter sen och sen råkade någon fråga om det igen och jag kände typ "why not"), men nu finns Jorvikipedia på Instagram! Tror ändå det är en naturlig utveckling för att spelare ska hitta dit, eftersom folk typ inte läser bloggar längre xP
 
   Jorvikipedia heter kontot på Instagram - vi Wiki-admins ska hålla ett fint nyhetsflöde med tips på sidor ett par dagar i veckan + spelets nyheter varje vecka. Jag tror det blir en kul grej! :)
 
 
   Idag är det ju röd dag så jag är ledig, men jag har lite jobbgrejer ändå som jag inte vill lämna till i morgon för jag har inget liv och har inget bättre för mig så det ska fixas. Kanske får tiden att redigera lite? Är nästan klar med min senaste redigering på islandshästen Glòin, det är jättelite kvar :D
 
EDIT: Glömde säga det, men jag har bytt mailadress för att slippa live.se, riktig skitmail... Har tyvärr många osvarade mail men det verkar inte gå att svara på mail via mobilen, värdelöst. Min nya mailadress är esmesilverforce@gmail.com :) Detta är självklart ändrat även i inlägget "Kontakta mig", så denna nya mail är vad som gäller om ni behöver få tag i mig utanför bloggen!


My Mightystar

hej esme bara en snabb fråga. Idag när jag skulle fixa ansökningar till omni queens (lägga till dem på kölistan)
och då såg jag att någon hade skrivit: Esmeralda silverforce med mailen: emsme.esme@hotmail.com.
tyckte bara att det var konstigt för du har ju en annan mail som det står om i inlägget ovan hoppas att du kan svara
/my

Svar: Det är fejk, fejk och ännu mer fejk!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.