Chrome Pointer

I've found the solution!

   Till mitt Pokémon-problem, alltså. Jag sitter och spelar på bussen till och från jobbet och begränsar mig därmed till 40 minuter spelande per dag, vilket är alldeles för lite om man vill komma någonstans. Däremot så tar spelet inte upp all min fritid x)
 
   Just nu har jag bestämt att lägga SSO Ride Through på is - bokstavligen. Och då menar jag inte att jag lägger ner serien, absolut inte! Det jag menar är att jag är så SJUKT trött på snön i spelet för jag tycker det är så tråkigt så allt är så vitt (ni vet ju att Vinterryttaren är det spelet jag tycker sämt om av alla Jorvik-spel), så därför får videoserien vila just nu. Jag har ändå tolv ovisade avsnitt tror jag, så det finns att visa. Det kommer antagligen rulla upp videor nu, så får jag bunkra upp på nytt då snön försvinner ur spelet.
   Det jag istället lägger fokus på är PennyGirl-spelet! Nu i helgen ska jag sätta igång med det igen. Känns bra, jag hatar att lämna saker oavslutade (om min mamma visste att jag tyckte så om mina videor skulle hon bli tokig eftersom hon inte tycker att jag kan avsluta något alls hemma hahah). Aja, alla lär väl bli nöjda, jag har fått lust att spela spelet igen och jättemånga har bett om Episod 2.
 
   I Episod 2 av PennyGirl-spelet ska vi bege oss till skogs. Skogen är helt underbart vacker och jag tror ni kommer älska den!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.