Chrome Pointer

Isflak

 
   Esme och Clark
 
 
 
  Jag vet inte om eller när isflaket kommer tillbaka, men jag hoppas verkligen att det återkommer! Jag ÄLSKAR sälarna som går att köpa på isflaket. Esme äger allihop och jag tror faktiskt att man ska slå till och skaffa en sälfamilj till Penny också, hehe... Nu då det faktiskt är snö i spelet känns ju ett isflak logiskt, kanske man har tur snart?


Aurora Lightningbell

Det ska komma ett isflak snart igen, supporten råkade avslöja det för mig.

Svar: Ooooh, bra nyheter för mig alltså!
Esmeralda Silverforce

Melinda westnose SSO

Du är bäst!! <3 aj lav ju!!/ i love you om du förstår?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.