Chrome Pointer

Hemstall

   Av någon anledning tjatas det mycket om att göra hemstallsvideor om man pysslar med SSO-videor på YouTube. Nu har man ingen anledning att tjata på mig längre, nu har jag visat upp båda mina hemstall, både Esmes i Jorvikstallet och Pennys i Moorland ^^
 
 
 
   Esmes hemstallsvideo är från i somras, men det är inte mycket som har ändrats mer än att jag har NOLL garderobsutrymme kvar (plz give me more space) och jag har också skaffat några fler hästar. Ni kan ju självklart läsa mer om dem här på bloggen.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.