Chrome Pointer

Så gamla lopp, men ändå så fina

   Igår spelade jag in alla lopp i hela Vinterryttaren, har ett oinspelad från Höstis för det buggade och gick inte att påbörja. Ska testa igen då jag har tid. De här videorna ska iaf någon gång in på Jorvikipedia, så att den som kommer till en sida med tävlingar från de här gamla spelen ska kunna se hur de gick till.
 
   För er som inte har sett det, här har ni tre lopp från Höstryttaren. Dressyr med Herman i Jorvikstallet, hoppning med Linda på paddockön och terränghoppning med Alex nedanför Djävulsklyftan, inte alltför långt borta från det som en dag skulle bli Scarecrow Hill och Gyllenbladsskogen.
 
 
 
 
 


Grace Mysteryyard

Hej! Får jag låna dina redigeringar, alltså spara ner de som bilder och använda de till exempel till bilder att ha i Worddokument? Mvh Grace Mysteryyard ❤️

Svar: Jag förstår inte varför du skulle vilja det, men så länge som du inte använder bilderna och säger att det är du som gjort dem är det ok :P
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard (igen..)

Och de andra bilderna från dina inlägg?

Ellie Cloudforce

Hej jag ville bara säga att jag såg en spelare som utgav sig att vara dig på air star. Hon hette Renata men jag kommer inte ihåg vad hon heter i "efternamn". Tänkte bara att du vill bli informerad. Vänliga hälsningar Ellie Cloudforce

Svar: Tack jag vet, har redan skickat iväg ett irriterat brev till berörda person. Snällt att du sa till ändå :)
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Miljön i Höstryttaren är så mysig och fin. :)

Ebba Lightforce

Ohhh!
Har bara vinterryttaren, men vill ha det också! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.