Chrome Pointer

Försvinner snön idag tror ni?

    Esme och Mandrake
 
   Eller överlag, vad tror ni händer idag? Jag tänker som vanligt inte ens försöka gissa, ni vet ju efter alla år att jag är fullkomligt värdelös på att gissa uppdateringar - det enda jag någonsin lyckas pricka in är typ då olika högtidsfiranden börjar x)


Tanja Riverbell

Hoppas snön försvinner!

Meja

Jag Hoppas att snön ta bort. Usch vad trött jag är på snön.

Leah Pandalake

Det är typ TRAGISKT. Snön försvann inte denna vecka heller.. Undra om de glömt att den är där?

Svar: Tror inte de glömt den haha men med tanke på "hur länge" vissa grejer är kvar i spelet (buggar osv) kanske det inte alltid går att ta bort saker hursomhelst? :)
Esmeralda Silverforce

Autumn Winterdotter

Ja!
När snön kom var det "Jippie" men nu
blir man bara trött på allt vitt (och man kan inte ta så mycket bilder)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.