Chrome Pointer

DET LEVER

   Stort tack till Fredrik för att du alltid räddar dagen då saker skiter sig för mig!
 
 
   PennyGirl lever och spelet ska spelas in. Nu har dock hela helgen gått så vi får se när det händer...
 
 


Corinne Slowpaw

Hej Esme!
Hur gör man ett sånt där galleri där du har samlat alla dina redigeringar? Skulle du kanske kunna skriva ett inlägg om det?


Svar: Det är ett helt vanligt inlägg där alla bilder är miniatyrer. Man väljer bara alternativet "miniatyr" då man laddar upp bilden och sen har jag flyttat dem för att de ska ligga snyggt på rader!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Vad för fel på spelet hade du? För mig är det att jag inte kommer in på mitt konto, hade du samma problem? Isf hur fixade du det?

Svar: För mig stod det "Kopplar upp" i evigheter och det gick inte att komma in på spelet. Håll koll på launchern och så fort som "Spela"-knappen blir grön, klicka flera gånger snabbt på knappen! Då började spelet ladda och det kom igång för mig!
Esmeralda Silverforce

Sara L

Hej! Hur kan du spela det spelet utan att vara medlem i Pennygirl? Jag har alla spelen i serien men kan inte spela dem pga att jag behöver en pennygirl medlemskod vilket inte är så roligt!

Svar: Om man aktiverade spelen med en fungerande kod så funkar de!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Jag har samma problem som dig Sara. Jag har tillochmed min gamla medlemskod kvar men den funkar inte eftersom spelen inte aktiverades medan koden var aktiv... Jättetråkigt ;_;

Juliette Shypie

Hallå Esme! Min 22'åriga vän jobbar som kundtjänst skit grejs på Bonniers saken, och hon har berättat att det vart ngt fel på spelet. Ha det så gött <3

Sabrina Eastforest

Okej då är det inte samma problem som jag har >.< för mig så vill jag gå in på "Mitt konto" men den knappen är inte ifärgad i grön eller det kanske är blå? Sen står det "Försöker koppla upp"

Tack iaf ^^

Alva Lionrock

Vad använder du för blogg program?

Svar: Blogg.se
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.