Chrome Pointer

Det här gick kanske inte som planerat

   Fortfarande inte öppet? Nehepp. Tydligen var det något som inte ville sig i uppdateringen så spelet ligger fortfarande nere. Jag är så inne i mitt Pokémon-spelande så jag har i ärlighetens namn inte ens märkt det, haha.
   Nejmen det kanske var lite synd men det är väl mycket som kan gå fel med datorer, det lär ju vara ordnat till i morgon ^^
 
   Jag provade faktiskt att spela Horse Life 2 för första gången på forever igår! Gosh, det spelet buggar något enormt på min dator, haha, det är lite roligt och lite tragiskt. Väldigt fint är det ändå, jag spelade igenom en dressyrtävling bara för att fota bilder. Då säger det lite om hur fint det är, eftersom jag är så utled på dressyren x) Nejmen jag gör alltid så dåliga hästval i spelet, det finns så få färger att välja mellan men jag tycker ändå aldrig att jag lyckas pricka in en häst som ser bra ut på bild.
 
 
   Gammal bild från spelet Horse Life 2


Leah Pandalake

De är tillbaks nu i alla fall!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.