Chrome Pointer

Den är kvar!

   Snö, snö och snö... asdeppigt hahah!
 
   Btw, om ni inte läste gårdagens inlägg om att man ska fundera litegrann på vilka man faktiskt ser upp till, gör det är ni snälla. En bra grej.
   (Jag har lite fler inlägg i utkastet som bara väntar på att få uppmärksamhet, men jag försöker lägga lite krut på vinstredigeringarna från min Instagramtävling! ^^)
 
   Esme och Glòin


Grace Mysteryyard

Jag ritar vidare på bilden på Ash i skolan, och jag är rätt nöjd med den. Nu återstår det bara att färglägga och sedan maila!! Kram Grace :)

Svar: Söt du är!
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Jag blev jätteglad jag, skulle kännas konstigt att springa i grönska när det slaskar så. ;) Tycker den är mysig faktiskt!

Svar: Men asså du är nog den enda jag vet som skulle vilja ha snö typ fram till påsk hahaha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.