Chrome Pointer

:D

   Jag har legat totalt däckad hela dagen, men det kanske bara var det jag behövde? Jag är faktiskt feberfri, nu får det bara hålla i sig, hehe...
 
   Har börjat läsa igenom de bidrag jag fått in till tävlingen jag drog igång i morse. SÅ MYCKET INSPIRATION! Sjukt kul att läsa och det ska bli jättekul att till slut plocka ut några bidrag att faktiskt dra upp på papper. Det blir MINST tre, sen får vi se hur mycket jag hinner och orkar. Skulle gärna göra fler!
 
   Jag har inte gjort veckans nya uppdrag än, så jag ska nog traska in i spelet och göra dem nu. Det blir ju nya rykten då man har gjort dem och jag vill inte ligga för långt efter, trots att jag gärna väntat med de här uppdragen tills att snön är borta ur spelet. Vi vet ju dock inte när det händer, så det är lika bra att köra nu.
 
   Så - först uppdrag, sen hoppas jag att jag orkar sitta uppe länge nog för att göra klart min senaste redigering. Det är inte allt mycket kvar, huvudet på min islandshäst Glòin + skuggning bara och sen är jag färdig...


Grace Mysteryyard

Jag har inte Instagram hehe :( synd för jag tycker dina redigerade bilder är så himla fina!! Kram Grace

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.