Chrome Pointer

Benlindor

   Ja, benlindor. Från start var jag en av dem som verkligen bönade och bad efter benlindor och oj den lyckan då det väl kom till spelet! Det är en grej jag använder konstant, jag tycker det är superkul att matcha hästen. Men så är det ju med oss hästmänniskor, det är superviktigt att hästen ser bra ut ;) Jag är ett typiskt exempel på människa som rider med ärvda och hoplappade kläder i alla möjliga konstiga färger som inte matchar för fem öre, men hästen ska banne mig ha hela, rena och fina grejer! (Dock lindar jag inte IRL haha är för paranoid att jag inte ska linda bra nog)
 
   Just för att benlindor IRL alltid är enfärgade (okej det finns ju leopardtryck osv men jag tycker det är jättetacky tbh) är det också det jag använder i spelet, för jag gillar realismen. Dock är det i många fall så att benlindorna inte matchar något schabrak vidare bra (för man matchar ju läder med läder och tyg mot tyg, så jag kunde ju inte bry mig mindre om hur det matchar med sadeln så länge det passar schabraket, haha), så då brukar jag köra på vitt (ni vet de där vit-grå som går att köpa i Fort Pinta, de har perfekt färgton och textur tycker jag) eller på benskydden i Jarlaheim. Då är det oftast de svarta som gäller, men de i andra färger funkar ju till många olika schabrak! Det jag saknar där är ett par vita skydd med svarta spännen. Jag fick faktiskt frågan om jag saknade ett klädesplagg i spelet då jag besökte Pixel Tales för första gången (vilket var... två år sen tror jag?) och jag sa just vita skydd med svarta spännen men nähepp x)
 
   Men, ja, summan av kardemumman är att jag älskar att använda benlindor i spelet, men jag använder bara enfärgade och benskydden. Hur ser ni på benlindorna, gillar ni att mixa med de två- och trefärgade eller är ni konservativa som jag?
 
   Det här är ett bra exempel på hur jag INTE skulle använda benlindor x) Inget fel på lindorna i sig, men jag är konservativ! Enfärgat eller inget alls! Kom ihåg att smaken är som baken och bara för att jag inte gillar det här behöver det inte betyda att ni inte ska göra det :)
 


Charlotte Masterwater

Just nu så har jag inga flerfärgade benlindor mer än högtidsbenlindorna. Jag gillar vissa av de tvåfärgade benlindorna och ÄLSKAR benskydden. Men jag skulle nog säga att jag gillar de enfärgade mer. Det är dem jag använder mest, men det finns några tvåfärgade som jag verkligen gillar :3

Grace Mysteryyard

Jag tycker om de ljusblå/mer turkosa benlindorna som man kan köpa i Fort Pinta, de enfärgade. Försöker med att alla mina hästar ska ha de haha xD

Valle

Jag tycker det är jätte snyggt att matcha hästens utrustning med ett par benlindor. MEN jag tycker att benlindorna på Starstable sitter lite för långt ner ^_^!

Lova Winterside

Använder bara benskydden, de enfärgade benlindorna som inte har så skrikig färg och ibland de tvåfärgade benlindorna (som på bilden).
De med mönster på är jag inget fan av.

Gillar dock inte designen på benlindorna i spelet, de sitter ju alldeles förlängt ner! Hade man lindat så i verkligheten så hade hästen ej kunnat röra sig korrekt. Skulle gärna se en uppdatering designen på lindarna så att de sitter korrekt, även på benskydden såklart.

Tuva Skyfall

Jag har inte riktigt tänkt på om de är flerfärgade eller inte faktiskt. Brukar väl mest använda par som funkar ihop med min outfit. Tror dock faktiskt att jag bara äger helfärgade benlindor, så det blir väl dem jag använder C:

Azkadellia

Gillar bäst benskydden i jarlaheim, de ser mera äkta ut
Stör mig på de som är tvåfärgade, speciellt vitt upptill, vet inte hur många gånger jag har krockat och dött pga av att jag har kollat på benlindorna istället för vägen xD

Grace Mysteryyard

Hej Esme! Jag har skickat iväg ett mail till dig med ett meddelande i, teckningen med Ash kommer om några dagar då jag hinner. Kram Grace <3

Daniela Silvergarden

Jag tycker lindorna är en kul grej men jag använder dem sällan. Varför? Jo, de sitter inte som IRL-lindor. SSO-lindorna sitter mer som transportskydd, än som lindor ska sitta, dvs mellan carpus och kotled;)

lisa

som många andra sagt använder jag inte benlindorna för de sitter helt åt fanders fel... haha

Meja Lightnose

Jag är en sån som gör outfits hit och dit, jag FÖRSÖKER alltid matcha med filten, men det går oftast inte för att det finns bokstavligt inget som matchar.. Eller hur? Jag brukar då oftast bara ha då t.ex rosa proffsfilt med grå-vita benlindor och rosa-vit pikétröja. Jag vill att tröjan ska alltid matcha med filten! x) Det förklarar att jag använder grå-vita benlindor mest! <3
Men jag håller med att dom ska ha fler benlindor som liknar iallafall någon filt och vita benskydd med svart spänne låter jättebra!

Emmy Mightystorm

Jag tar bara första bästa billigaste utrustningen så det varierar beroende på vilket färg jag ska ha x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.