Chrome Pointer

ÄLSKA engagemang

   Mamma: Kan du hjälpa mig med min telefon? Den låter inget då det ringer.
   Jag: *Tar mammas iPhone, klickar upp knappen från ljudlöst till ljud*
   Mamma: VA?! Vad gjorde du?!
   Jag: Jag har sagt åt dig hela veckan att den är på ljudlöst mamma.
   Mamma: *tar telefonen och tittar på knappen* Så det är det knappen gör!
 
 
   Det är så himla kul då man ställer en fråga och det skapar engagemang! Under dagen har jag kikat in på bloggen för att se era kommentarer om grejer ni önskar er till spelet och det är så sjukt kul att läsa! Älskar långa kommentarer, jag spenderar alldeles för mycket av min fritid med att leta efter SSO-bloggar för att få mer läsning... Nu har vi på Jorvikipedia rensat igenom blogglistan vi har där, så jag ska rota igenom den nån gång snart för att se om jag hittar lite ny kul läsning. Om ni har en blogg som inte är med där än, glöm inte att kika in för att få den tillagd!
 
   Jag har börjat spela Pokémon igen och provade igår Wonder Trade för första gången! Det tog ett tag för jag behövde uppdatera mitt AlphaSapphire och det tog evigheter innan jag fattade hur man skulle göra eftersom Nintendos hemsida först vägrade öppnas på min dator och jag var för dum för att hitta själv x) Men det är ju sanslöst roligt att skicka en Pokémon ut i rymden och få en helt random en tillbaka, jag hade alldeles för kul med det och bytte väldigt mycket för att få se lite nya roliga varelser. Jag ska precis slåss mot Liza och Tate i spelet och har haft så otroligt svårt att bygga upp ett team som jag trivs med. Jag gillar inte riktigt de Pokémon som tillkom i Gen III, heh. Jag har velat runt och inte hittat något som känts bra, så mitt team är döskumt. Har en Swampbert, Beautifly, Absol, Manectric, Torkoal och Latias. Jag brukar alltid basera mina team på attack eller special attack så Torkoal är VERKLIGEN en utmaning och jag funderar på att byta ut Thorleif the Torkoal mot en Ninetales. Ska dock börja med att levla upp Absol och Manectric från level 28 till level 38... minst. (Ja, de var typ panikval för att jag kände att nu behövde jag täcka många svagheter i teamet, heh)
 
   I övrigt nådde min YouTube-kanal idag 7000 prenumeranter! Hemskt roligt, verkligen, och tack till alla ni som prenumererar. Jag har mycket som "borde" göras med kanalen men lite fritid måste man ju få ha ibland xP tänkte ha söndag som min filmardag den här veckan då jag bara ska kuta runt i olika spel och försöka få lite nytt videomaterial.
 
   Tyckte den här var passande, heh


signe swordstar

Grattis till 7000 premunanter!!!!

Elisa

Hej Esme!! Jag älskar verkligen din blogg!! Jag har oxå en blogg!! Men aja, rakt på sak! Jag undrar verkligen vilket redigerings program du använder? / Vet du nåt bra redigerings program? Skulle vara så himla snällt om du berättade! Hejdå! Älskar din blogg! :)

Svar: Jag använder Photoshop men om man vill ha något gratis är det nog Gimp som gäller! Tack för länken, jag kikar in på din blogg direkt! :D
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Grattis till 7k! Haha, jag kör samma med att leta efter läsvärda sso-bloggar x) Tur att majoriteten (som jag hittat) har länkat andra bloggar, så att man hittar bloggar man annars inte skulle sett!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.