Chrome Pointer

20k

   Under dagen idag nådde jag upp till 20 000 följare på Instagram, vilket är helt sjukt. Är liksom fortfarande lite förundrad över att så många vill följa det jag gör.
   Det ska firas, bara så ni vet. Jag har ulovat att ge bort MINST tre redigeringar - och mer info kommer på Instagram då jag har bestämt mig för hur jag vill hålla i det hela.
 
   Jag satt igår och spelade in några av loppen från Höstryttaren, mest ur "utbildningssynpunkt" till Jorvikipedia. Ska lägga upp dem så fort som jag kommit på vad som passar som thumbnail, så det är mitt jobb under kvälen, samtidigt som jag tittar på BTS-material från Hobbit-trilogin. Har inte sett de utökade versionerna av filmerna än trots att jag fick dem i julklapp, väntar envist på att min bästa polare någon gång ska vara ledig på samma dagar som jag så vi kan maratontitta på filmerna x)
 
 


Lucy Macwright

GRAtTIS ESME"!!!!!!

Svar:
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.