Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...ljudspåren i Star Stable Online har gjorts av ett företag som heter Sergeant Tom, sedan Dinodalen öppnade? Det är verkligen att gå tillbaka till spelets rötter, för Axel Bellinder och Jens Handell som arbetar med företaget verkade en gång i tiden under namnet Jättemedia, som producerade ljuddesign för Starshine Legacy, Star Stable samt även de fyra Springdale-spelen som kom för några år sedan, som i sin tur även producerades av Pixel Tales (<- företaget som producerade SSO innan det köptes upp av Star Stable Entertainment).
 
 
   Läs mer:
   Sergeant Toms hemsida
   


Valle

Är det dom som även har gjort Eponas musik? Jag är riktigt impad av musiken där inne och även dinodalens såklart. Den är så vacker, och så livfull. Skulle vara kul med en CD man kunde köpa från shoppen med all musik ifrån sso ^_^!

Svar: Yes, de har gjort all musik sen Dinodalen :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.