Chrome Pointer

Varför är det så omöjligt att respektera gränser?

   Du kanske har vissa gränser för vissa saker. Andra kanske har gränser som sitter på andra sätt.
 
   Om du passerar en annan människas gräns för vad den personen tycker är obehagligt - då är det inte din mänskliga rätt att fortsätta inge människan obehag bara för att din gräns går på en annan höjd, oavsett samtalsämne.
 
   Lär om era urursla beteenden och försök er på att respektera er omgivning. Det är sånt som gör att livet kommer fungera aningen lättare för er.
 
/Skitförbannad Esme






Leah Pandalake

Usch vad detta låter töntigt men anmäler typ ca 3-5 pers i veckan jag ser bryter mot reglerna (Jag älskar regler och är typ värsta polisen i global). Fast oftast blir jag som allra mest provocerad när folk efter upprepade ggr av ifrånsägelser fortsätter.
Jag blir faktiskt ofta väldigt besviken då support svarar "du får gärna använda dig av ignorera-knappen", liksom - jag anmäler personerna för att de brutit mot regler eller skapat en obehaglig atmosfär i chatten - inte för att bli upplyst om att jag kan blockera folk. Det är oftast snarare tvärtom - jag vill ha koll på dem och bevisa för dem att om du gör något dumt - då får du ta konsvekvenserna. Tyvärr ser jag inga konsvekvenser - några motsägelser tbx kanske + en anmälning = svar från support - "ignorera personen". That's it. Jag tror det är det som fått människor att tro att de kan bete sig som de vill, bryta mot reglerna och jävlas med andra. Desto fler vi blir, desto större konflikter, och desto mer måste vi satsa på en trevligare miljö i chatten - och om detta ska funka som ett onlinespel tycker jag verkligen sso bör införskaffa sig (ännu fler) moderatorer. Men det är förstås en bra början!
Men fy vad jag snackar, du får gärna ryta till om du vill att jag ska sluta

Svar: Tycker det är skönt att det finns fler som tar lite ansvar för att få tillbringa tid i den trevliga miljö som SSO's chatt SKA vara men inte är för att vissa tror de får göra precis vad de vill utan att ta hänsyn varken till andras känslor eller spelets användarvillkor!
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Nu hamnade jag lite utanför ämnet men gaah jag älskar att "skriva av mig"

Selma "Semlan" Frendtree

Jag såg det du menar om du menar global chatten vid ca 16:00 läste alltihop och misstänkte att du skulle skriva om det ville hjälpa dig men kan ej skriva i den chatten

Svar: Jag lever för att klaga på dåliga beteenden
Esmeralda Silverforce

Zuz

Hej!
Jag undrar om du skulle kunna förklara skillnaden på Game Masters och en Moderator?

Svar: Vet inte, har bara sett texten "moderator" i chatten två gånger. Då jag vet mer lär jag skriva om saken!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Jag känner till ett par som hade behövt läsa det här, samt förstå och ta in texten.

Svar: Visst är det trist att det ska behöva vara så? :(
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.