Chrome Pointer

Uppföljning

   Ni vet att jag gillar att följa upp lite på tidigare grejer ibland - händer lite för sällan, men jag tycker det är kul att väva ihop saker lite då man har börjat prata om dem.
 
   Det vi följer upp nu är benlindorna! Flera av er som kommenterade på mitt inlägg om dem häromdagen påpekade att ni störde er på att de sitter orealistiskt. Och det kan jag ju faktiskt inte göra annat än att hålla med om, för det är ju tydligt för oss som kan hästar att självklart lindar man inte ner över kronranden.
   Personligen är det inget jag har så mycket emot ändå. Redan på tiden då Höstryttaren släpptes var det så, så jag har egentligen sett det som en designstil i alla år. Hästarna är ju lite cartoony, så då kände jag att "okej det är därför lindorna sitter som de sitter" och sen har jag faktiskt inte tänkt så mycket på det förrän jag såg att det var ett antal som var negativa till det nu.
 
   Realistiska lindor som sitter rätt + riktiga senskydd och strykkappor vore GRYMT, men eftersom jag är så hmla van vid lindorna så som de alltid har sett ut så kan jag absolut leva med dem så som de är. Hade dock inte alls tänkt på att vissa kanske inte använder dem alls på grund av hur de sitter på hästen x)
 
   Oldenburgaren Freya använder jag nästan aldrig benlindor på, för jag vill se hennes fina vita strumpor :D


Coco

Har en fråga vet du när snön brukar försvinna i sso????

Svar: Typ runt den här tiden på året tror jag haha
Esmeralda Silverforce

Corinne Lionbridge

Personligen skulle jag nog till och med störa mig på om lindorna satt korrekt? Tror att det skulle se konstigt ut med en liten strimma mellan, speciellt nu när man redan vant sig vid hur dem sitter!

Svar: Nu då man är van vid hur de sitter skulle det nog vara jätteskumt om de ändrades, ja! x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.