Chrome Pointer

Tinkeredit

 
   Hästen i sig är typ enorm i originalsize, just fyi.
 
   Ellie Cloudforce vann denna hästis i min 20k giveaway på Instagram och hon fick priset igår kväll. Den här hästen var sjukt rolig att göra just för att hon bad om en häst som faktiskt inte finns i spelet. Grunden är från en vit Shirehäst och de svarta fläckarna har jag målat.
   Två vinnaredits kvar, varav en har jag bara lineart till. MÄÄÄÄH, dags att sätta igång känner jag!


Ellie Cloudforce

Jag är så glad!!!!!!!!
Den blev precis som jag tänkt mig!!!!!
Tack så himla mycket!!!!!!!!!!❤️

Ellie Cloudforce

Jag tror du skrev fel för att det är Cloudforce inte Cloudnight. Bara så att du vet❤️

Svar: Sorry, jätteklantigt av mig, skrev inlägget mitt i natten för att kunna publicera det nästa morgon xP
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Skitsnygg som vanligt! Men du, jag ser några bruna fläckar där jag misstänker att det ska vara svart? Var det planerat? I manen och på ena bakbenet ser jag dem. Jag misstänker att det är sunflaren som gör det?

Svar: Det är sunflaren, hästen är bara skuggad i grått!
Esmeralda Silverforce

Valle

Så fin Esme! Det är (enligt mig) den absolut finaste redigeringen du har gjort, väldigt detaljfull :)!

Summer

Detta hör inte direkt till ämnet men, jag kollade in dina hästar, och jag vet inte om du märkt det men hur stor skillnaden är mellan Sharada's redigering och hästen före. Tänkvärt bara lite sådär!

Svar: ...kanske för att man förhoppningsvis utvecklas ju mer man gör en viss grej? Fattar inte vart du vill komma
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Otroligt fin som vanligt Esme :D i vissa av dina youtubevideos säger du att du är dålig på matte, och det var precis vad jag var idag! Jag skulle gå fram till whiteboardtavlan och rita upp hur jag tänkte på en multiplikationsuppställning. Jag gjorde fel. Sedan när läraren skulle visa mig hur jag skulle göra frågade den: "Vad är noll gånger tre?" för talet var 80 gånger 3, och då svarade jag, helt tvärsäkert, "Tre!" och sedan insåg jag mitt misstag. Noll gånger tre är noll ju! Jag tänkte nog ett gånger tre.. Jag kan inte nollans gångertabell!! Jomen det blev ganska fel kan man säga :P

Kram Grace (som tydligen inte kan nollans gångertabell längre..)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.