Chrome Pointer

Senaste nytt

   Nu finns min nyaste häst Glòin äntligen med i inlägget om mina hästar, som ni hittar genom att klicka på just knappen "Mina hästar" i menyn till vänster. Glöm inte att ni där kan läsa mer om var och en av mina pållar genom att klicka på hästens bild.
   För er som inte har sett det så finns det nu fler bilder i inlägget "Gratis grafik" (finns också i menyn till vänster!) också, fritt fram! Fler mobilbakgrunder är just nu på väg in där (de kommer ligga inne senast i morgon), och det finns även några bakgrundbilder som lämpar sig till blogg/hemsida som alla kanske inte har sett än. Bli inte avskräckta för att bilderna är små - repetitionsmönster är enkelt men effektivt och kan utgöra en sjukt cool bakgrund.
 
   Den här veckan är jag lite rastlös och längtar bara till helgen då jag ska vara gårdsvakt ute i ingenstans och vara själv med tolv hästar. Har inte träffat "mina" hästisar sen runt lucia, längtar ihjäl mig ♥


Francesca

Grattis till 8000 premenuranter på Youtube!

Svar: Oj jösses har det blivit så också? Hahah tack
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Låter spännande, ska ta mig en titt. Har själv försökt göra bakgrunder till bloggen men det går inget vidare, haha. Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du förklarar lite hur du gör och vilka penslar du använder? Skulle vara toppen! :D

Svar: Asså jag gör INGET avancerat, utan det är penslarna som gör jobbet. Klick, klick och klick, och det är klart! Blir därför ingen större ansträngning att göra de här och eftersom många har snott mina egna bakgrunder genom åren kan de lika gärna sluta stjäla och ta det som är gratis istället lol
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.