Chrome Pointer

Senaste monsterprojektet

   Jag har väl fått fnatt igen men jag har börjat på en ny monsterredigering. För er som inte varit med så pass länge så innebär det "hej nu är jag inne på en ny redigering som kommer sätta min mentala hälsa på prov" eller något åt det hållet.
   Den här gången gör jag en total rip off på ett porträtt av Napoleon och hans berömda vita arabhäst Marengo för jag behövde en referens till en häst som stregrade sig, Googlade mig tokig och tänkte "men jag vill ju att den ska stå som Marengo" så då blev det så att jag bara tog Marengo. Jag har en plan med det hela ofc. Exakt om planen går som planerat, det vete farao. Inte ens säker på om bilden någonsin kommer bli klar, haha x)
 
   Vacker handstil jag har nedan btw, drivrutinerna för ritplattan dog som vanligt och det är hur svårt som helst att använda en ritplatta utan drivrutiner, haha. Äh, det går ändå fort att återställa.
 
 
 
   Här nedan har ni originalbilden:
 
   Vacker sits Nappe, ner med hälen
 
   Älskar faktumet att Marengo var en D-ponny på bara 140 i mankhöjd btw. Istället för krigshäst hade Napoleon krigsponny. Underbart,  hehe


Valle

Jag skulle aldrig klara av något sådant. Mitt tålamod är inte så bra... Hehe. Men hur kunde man måla såna porträtt förr i tiden? Snacka om kunskap! Men jag stör mig något på Nappes fot asså... xD

Svar: Haha asså oljemålningar överlag är så sjukt coolt, att man kan manipulera färgen på en pensel att röra sig dit man vill?! Jag kan liksom inte ens få vattenfärg på en pensel i rätt schvung hahah
Esmeralda Silverforce

Astrid Diamondhill

Hej Esme!
Jag har en liter fråga som jag fattar om du inte har ett svar så där direkt men när öppnar Guardians för nya klubbmedlemmar, efter som att jag tror och hoppas att det är en klubb för mig.
Kram!

Svar: Sorry men jag kan inte svara på det, vi har inte tagit in nya medlemmar på närmare 15 månader och eftersom varken klubbägaren eller den andra klubbledaren spelar aktivt just nu så är det omöjligt att säga OM vi kommer ta in nya.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Ja gud det är typ det värsta som finns när drivrutinerna för plattan får fnatt och slutar funka haha

Svar: Det händer typ tre gånger i veckan, jag blir tokig haha
Esmeralda Silverforce

Claire Masterknight

Hej Esme!
Om det är så många inlägg i t.ex. en kategori att alla inte får plats, finns det ju en text där det står "Tidigare inlägg". När jag trycker på den så kommer jag inte till de tidigare inläggen, det kommer upp en grön knapp som skjutsar tillbaka en till startsidan och några bilder på några främlingars bloggar.
Vet du vad felet är? Tror du att du kan fixa det? :)

Svar: Det är något slags kodfel som jag har försökt ta mig runt i flera år, men jag hittar inte var felet sitter. Vet att andra kan använda samma kodslinga, så det måste vara något i min övriga kodning som förstör det. Däremot ska det gå att kolla tillbaka i arkiven gällande "månad" utan problem vad jag vet!
Esmeralda Silverforce

Tilde 'Tuss' Darkstorm

Har du publicerat alla vinnarredigeringar? Har för mig att det är en kvar, men vet inte säkert...

Svar: Jag har en kvar, men jag har jättestora problem med inspirationen och har totalt art block. Tyvärr.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Händer nästan varje gång jag använder den. Blir så arg då jag måste starta om datorn för att mina drivrutiner ska fungera igen

Liza

Typ världens vackraste målning detdär!
Din version blir säkert super den med!

Mandy Applepie

Han är ju liten så why not ahahaha

Svea Stargarden

Hej! Älskar verkligen din blogg <3 Jag undrar, du skriver "btw" i många in lägg, vad betyder btw?

Svar: "Btw" är chattspråk och är en förtkortning på "by the way", översatt till ungefär "förresten".
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.