Chrome Pointer

SCHLAGERKAOS

   Alla som vet något om mig vet att jag är världens största schlagernörd (är SÅ avundsjuk på en kompis som jobbar med Mello i år, jag blir iaf uppdaterad med roligt skvaller) och jag följer hela kalaset slaviskt från minuten första deltävlingen börjar tills dagarna efter att finalen av ESC har gått av stapeln. Men i år, I ÅR! Dels är jag bortrest i helgen och missar första deltävlingen, sen blir Charlotte Perelli kickad som programledarre och sen blir Anna Book diskad från tävlingen? Asså jösses, det här året blir spännande!
 
   Jag har haft en lång och uttröttande konferansdag idag och jag ska försöka hålla mig vaken till så sent som bara möjligt. På lördagmorgonen måste jag nämligen gå upp typ vid tre på natten för att åka till flyget så jag ska försöka trött ut mig och sova väldigt lite i natt så att jag kan sova tidigt i morgon kväll, haha.
   Då jag kommer tillbaka igen efter helgen så blir det SSO igen, har inte hunnit spela på forever känns det som x) Åååh vill bara kuta runt i Jorvik i dagsljus i sommarvädret haha
 
   Esme och d'Artagnan


signe swordstar

Jag ska åka och kolla på mello imorgon (på lördag) det ska bli kul

Claire Masterknight

Det är ganska många som säger att våren ser annorlunda ut än sommaren i SSO, men det gör det väl inte? Sommaren, våren och hösten ser ju likadan ut.

Svar: Det är exakt samma grej, folk tror bara att det är annorlunda för att det gröna är en sån stark kontrast mot snön. Man vänjer sig igen efter att ha spelat ett tag!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.