Chrome Pointer

RITCHRATCH

   Ironi med Raptorlåten tycker jag idag, för då jag kom till jobbet och skulle sätta mig bekvämt i min stol (och jag sitter alltid i skumma ställningar för annars kan jag inte koncentrera mig) så sa det RITCHRATCH och något kändes jätteskumt, så tittar jag ner och ser att mina favoritjeans sprack på insidan av låret D: D: D: RITCHRATCH! Försökte köpa nya på kvällen men jag får typ panik av att gå i klädbutiker, det är bland det värsta jag vet så jag fick åka hem utan nya brallor och nu är jag forever sad :((( Däremot har jag fått Raptor-låten på hjärnan och nynnar på filibombom-sticket konstant och då tänker jag på ritchratch och då tänker jag på trasiga byxor.
   Geez vilka I-landsproblem man har. Dålig humor också.
 
   I helgen får ni klara er utan bittertant Esme för jag ska iväg och vara hästvakt. Normala människor är hästvakt åt en eller två hästar åt gången, kanske tre, men jag satsar på stort och kör på tolv. Plus två hundar, två kaniner och en svanslös katt.
   Då jag kommer hem på söndag kväll hoppas jag på att massa människor är klara med sina Raptor-ritchratch-musikvideor, för det ska bli galet kul att se fler! Jag har suttit nu på kvällen och spånat runt och tittat på ett tiotal redan. Himla duktiga folk är, haha, jag har inte den blekaste om hur man gör hälften av alla roliga effekter och specialklipp som så många gör.
 
   Typ såhär långt klarar jag mig, virrar runt i Windows Movie Maker hahah (jag använder iofs mestadels Sony Vegas 13 numera, men jag kan ju inte påstå att jag är någe vidare skillad där heller)
 
   Då jag ändå snackar om duktiga YouTubers så tycker jag att vi nämner den före detta bloggaren Rännan Blåbro som jag faktiskt verkligen saknar här i SSO's bloggvärld! Om ni inte har kollat in hennes kanal Northena redan så hoppas jag att ni gör det nu för tjejen har talang OCH vet hur man gör intressanta videor. Jag är jättedålig på att hänga med i SSO's YouTube-värld men om man ska följa någon tycker jag man ska följa Renee Bluebridge.
 
   Det var det jag hade att säga denna kväll, glöm inte att kika in inlägget nedan om inspiration och motivation för SSO-bloggare nedan. Tjoflöjt!


Nikki

Hej Esme!
jag har en fråga till dig och hoppas att du kan svara på den! :)
de är så att jag betällde hem SSL idag via elgiganten och fick då en kod till min mejl och även en ''download'' knapp, jag trycker på den och de blir som när man laddar ned SSO men sen kommer de upp kinesiska täcken, vet du om man kan ha SSL på mac eller går de bara på pc? för när jag har köpt alla 4 spelen känns de lite tragiskt att inte kunna använda dem då de ska ta bort cd-skivor så går de bara köpa en ''download code'' skulle bli tacksam för svar :)

Svar: Såvitt jag vet går det inte att spela SSL på Mac alls!
Esmeralda Silverforce

Nikki

villka datorer räknas som pc då? tänkte ta och köpa en ny spel data för att en mac är ingen vidare bra spel data hahaha :)

Svar: Mac är datorer som produceras av Apple - typ allt annat som finns på marknaden är PC. Typ.
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Din humor är ju HUR skön som helst, Esme!

Rännan Blåbro

Oj, får tacka så mycket för berömmen! :D Saknar ibland att blogga men har tyvärr inte motivationen till det x')

Svar: Haha you deserve it girl
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.