Chrome Pointer

Raptors nya hit

 
   Okej, så Raptor har droppat en ny singel ut ur det blå, och jag är inte helt säker på att jag hör det, men om videon är en lyric video så består texten dels av "Ritch Ratch Filibom bom bom". Tydligen kan man också få chansen att göra Raptors officiella musikvideo, eftersom den här (som tydligen producerades för den svindlande summan av 10 miljoner Jorvik Shillings - tur att det inte var Star Coins med tanke på den CGI'n hehe), och mer om det kan man läsa i videons beskrivning på YouTube. SSO's egen kanal ofc.
   Jag känner bara att jag vill lyssna på hela låten haha, och inte bara femton sekunder - men nu är det utlovat att Raptor kommer ut med sin nya låt i morgon. Niiiiice!






Stephanie Diamondfall

Tycker det är jättekul att man får chansen att göra hans musikvideo. Skulle vilja vara med (inte för att jag har en chans) men min dator har gått sönder oh kommer absolut inte vara lagad tills då videon ska vara inne -.-

Valle

Jag hade LÄTT tagit dom pengarna! Jag hade också viljat göra videon, men jag är totalt värdelös och har ingen aning om hur man kan göra en lite mer "proffsig" sådan. Haha x3! Vet du om någon har film på när busken rör sig? Jag garvar bara åt synen LOL!

Svar: Haha nä jag har inte kollat på några videor sen nya uppdragen kom och jag spelade inte in något själv!
Esmeralda Silverforce

Kajsa Blueyard

Åh, hoppas att hans nya låt kommer vara lika bra som den första låten. (vet inte vad man ska kalla hans första låt, haha. "hey yo" är kanske tillräckligt bra?) ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.