Chrome Pointer

Random stuff

   Min chef på hästgården där jag brukar jobba ringde mig imorse.
   Chefen: Men du har ingen häst längre va?
   Jag: Nä, precis.
   Chefen: Då är du ganska mycket friare nu?
   Jag: Ja, det kan man väl säga.
   Chefen *jätteglad* Men vad bra, när säger du upp dig från jobbet då?
   Älskar hur både hon och hennes man hela tiden försöker övertala mig att säga upp mig för att jobba hos dem istället, haha.
 
 
   Jag tänkte på en grej som Alanis pratade om i en kommentar här, sist då jag nämnde hur synd det är att SSO-bloggarna dör. Det som gällde där var att man skulle försöka gå ihop och alltid lämna en kommentar på en blogg då man har besökt den, för att sporra bloggens ägare att fortsätta.
   Det är en sån himla bra grej så jag tänkte faktiskt försöka sätta igång med det. Jag ogillar att lämna kommentarer om jag inte har något vettigt att säga, men jag ska försöka släppa det och se till att kommentera så mycket jag bara kan från och med nu. Om det är så att man kan hjälpa andra att vilja hålla gnistan vid liv, då är det värt det!
   Vad kommer jag alltså göra?
   - Varje gång jag har läst ett inlägg jag tycker har varit bra på en blogg som har en like-knapp, kommer jag klicka på den.
   - Varje gång jag läst ett nytt inlägg på en blogg kommer jag försöka lämna en kommentar som har med inlägget att göra.
 
   Om ni känner att ni vill göra samma sak, gör det för all del! Jag tror att vi i  det här bloggcommunityt behöver hjälpa varandra att hålla sig levande just nu. För min del känns det chill för jag tycker det här är så pass kul att jag ger själva farao i hur många läsare jag har/hur mycket respons jag får, men om det här kan hjälpa andra att känna att deras bloggande är värt deras tid, so be it. Vi måste hjälpa varandra! :D


Emma Shortroad

Jag försöker alltid kommentera och gilla andras inlägg så gott jag kan, men ibland har jag inget att tillägga i ett inlägg som en bloggare skrivit så då gör jag inget annat än att gilla det.
Att gilla ett inlägg är som att "hålla med" för mig, så får jag lite gilla på mina inlägg (nu när många har problem att kommentera på min blogg) blir jag istället sporrad av det att fortsätta blogga än inte alls! :)

Svar: Jag tror det är ett kodfel tbh, hela koden för inläggssida verkar ha ersatts mot koden för startsida!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Ska nog också börja köra på det nu. Tycker att det är så himla trist att alla bloggar dör ut

Svar: (Bara så du vet, länken du alltid lämnar med dina kommentarer är trasig. Längst bak på den läggs det alltid till "%20" - kan vara bra att veta då det kanske hindrar vissa från att hitta till dig :) )
Esmeralda Silverforce

Bianca Mysterycake

Jag brukar alltid skriva en kommentar på inlägg. Jag brukar skriva idéer eller svar på frågor eller bara säga hej. Ha det så bra!♥︎

Sof Diamondnight

Men vilken rolig och bra idé! Det känns som om jag aldrig hittar några bra bloggar numera, läser bara din :/

Stephanie Diamondfall

Det kommer garanterat att funka, när jag var hyffsa aktiv på in förra blogg så blev jag alltid glad oh peppad att förstätta när jagfick många kommentarer

Courtney Candlenest

Du har helt rätt, gnistan försvinner när man inte får respons. Men såklart måste man ge andra respons för att själv få lite. Det är give and take, och utan att ge kan man inte få något. ;)

Tove Appledotter

Väldigt bra att du tar upp det. Hade en blogg som ingen kommenterade något på även fast dom kollat in den. Då får man inte riktigt den här glada känslan. Jag tror att jag är en utav många som kommer försöka göra detta nu. Tack Esme.

Cassandra Watersmith

Åh, tror det kan vara min mobils komihågdetsomskrivs-program. Funkar den nu?

Svar: Yes, nu är den som den ska :)
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Jättebra iniativ! Brukar själv försöka lämna en kommentar på varje blogg, det ger en sån enorm boost.

Valle

Du har så rätt i det du säger Esme! Jag håller igång min blogg varje dag, men jag går alltid in för att få inspo från andra bloggare! Det är så synd att bloggarna dör ut en efter en, så snart har vi inga kvar. Hittar inte alls många bloggar som är bra uppdaterade eller så. Jag brukar nästan alltid lämna en kommentar på dom bloggar jag läser, det kan hjälpa en att få mer läsare :)! (om det finns en ruta man kan skriva in länken i, då jag ALDRIG gör reklam i andras kommentars fält!)

Rebecca Spiderstar

Jag kan inte skriva in min blogg bland alla andra bloggar :(

Svar: Vänta va?
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

Vilken toppen idé :D

Tyra Yellowgirl

Super bra idé. Jag brukar försöka lämna en kommentar, fast ibland har man ju typ inget att kommentera. 😂 Världens konstigaste komentar😂


//En som tycker Esme är grym❤️

Rebecca Spiderstar

Oj skrev kommentaren till fel inlägg förlåt XD

Alanis Moonstorm

förr eller senare kommer jag stava fel på mitt namn när jag ska kommentera här xD

Har börjat ta tag i mig själv och försöker också kommentera allt jag läser, men ibland så är jag lat och klickar gilla och smiter vidare, tyvärr. Allt som oftast för att jag har bråttom, men det är ju egentligen ingen ursäkt. Får piska mig lite till så ska det nog gå.

Svar: Att gilla är ändå bättre än att inte lämna ett avtryck alls! Tycker gillaknapparna är så sjukt bra, för man kan visa uppskattning även om man inte kan komma på något vettigt att säga alls! (Jag hatar ju skräpkommentarer så en gillaknapp är bättre än att lämna tre ord ibland x) )
Esmeralda Silverforce

Allison Northknight

Det låter som en jättebra idé, ska försöka tänka på det. Tänkte faktiskt starta en egen blogg någon gång men vi får ju se hur det går med det (hehe).

Svar: Hoppas du startar en och glöm då inte att lämna en länk så man hittar dit! :)
Esmeralda Silverforce

Julia Mightystone

Hej! Jag tycker också att det är jättesynd att bloggarna dör ut. Typ varannan blogg mad går in på möts man av texten "Hej! Jag har tyvärr slutat blogga..." Så synd :(
Jag och min bästis har en ssoblogg som heter greliasso.blogg.se om någon är nyfiken :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.