Chrome Pointer

Rainbow Racer

 
   Denna redigering är ytterligare en vinst i den giveaway jag hade på Instagram då jag nådde 20k följare. Bara en vinst kvar nu!
   Efterfrågat var en vit Morganhäst med antingen rosa eller regnbågsfärgat tagel. Jag har ju svårt för att jobba med färger, det har jag sagt många gånger förr, så det här var kul att testa! ^^
 
   Se bilden i större format genom att klicka på miniatyren nedan


Zsuzsanna

Åh, jätte fin! Man ser verkligen inte att du har svårt att jobba med färger haha :D

Sally Hawklord

Omg that färgbomb*.*

Jonna

Herregud, den var asbra gjord ju!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Den här är så bäst, älskar färgbomben!

a n n i k a

Så duktig du är!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.