Chrome Pointer

Nya designen är uppe!

   Efter mycket rotande i mina otroligt välsorterade filer (en av mina kollegor brukar sitta och småfnittra då hon behöver leta upp grejer på min jobbdator eftersom allt är så välsorterat så att en mindre begåvad gorilla kan hitta exakt vad man är ute efter) hittade jag faktiskt mitt gamla gröna tema! Kan hända att jag uppdaterar bakgrunden om inspirationen dyker upp, men annars känns det här rätt mycket somrigare och rätt trevligt :) Headern är förhoppningsvis rätt tillfällig - det är min valentin-redigering från förra året men jag hade inget på lager som kändes mer relevant.
 
   Jag har passat på att spela in några Alla Hjärtans Dag-uppdrag på video också så jag ska se till att få upp den första videon av (förhoppningsvis i slutänden - kommer spela in mer i morgon) fyra idag. Nu laddar jag upp med en bautakopp med te inköpt i London och jag ska äntligen ta mig i kragen och se serien North and South, som folk har rekommenderat mig i flera år. Läste boken i somras och kände mest "meh", men tror att jag kommer gilla serien mer. Tjo på er!






Fiona Underland

Ska du se nyversionen från 04, eller den från 80-talet? :)

Svar: Den från 04, visste faktiskt inte att det fanns en från 80-talet! Om jag hittar den kanske jag drar igenom den senare :D
Esmeralda Silverforce

Ellie Cloudb

Jättefint!!!!!!!!!

Mathilda Schöfl

Blev jättefint :)

Valle

Du lyckades jätte bra! :D

Carro

Hej! Vart har du hittat bakgrunden, har du klippt ihop den själv eller har du hittat den någonstans?
:)


P.S Älskar din blogg! <3

Svar: Gör alla mina bakgrunder själv!
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Jättefin ny bloggdesign! Vårinspirerad med grönt? Nu fattas bara vår hos mig, har kommit snö, bläh... Var ju liksom minusgrader i fredags så har tröttnat på vinter. Idag åkte min lilla ponny Bree som inte funkade så bra när min familj köpte henne, jättego ponny i hantering, men ridning, nej. Hon var så tittig och så.. Saknar henne redan 😰 Bree💗

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.