Chrome Pointer

Ni glömmer väl inte SSO Database?

   Nu veeeet ju alla redan att världens bästa fansite till Star Stable är Jorvikipeida (<- totalt skamlös smygreklam, man tackar), men nummer två (som kanske nästan är lite mer imponerande) är Star Stable Database, som är i princip helt komplett och finns på fyra(!!!!) språk.
 
   På Star Stable Database kan ni hitta:
  •    Var ni kan hitta alla kläder i spelet
  •    Var ni kan hitta all utrustning i spelet
  •    Var ni kan hitta alla hästar i spelet
  •    Var ni kan hitta alla frisyrer och alla sminkningar i spelet
   Och dessutom står det vad de kostar, vilka stats de har osv. Jag skulle själv aldrig någonsin ha haft orken att göra en sån sammanställning, så kudos till de sjukt ihärdiga människorna som gjort det där monsterarbetet! Jorvikipedia har ju åtminstone massa olika text och bilder men här är det ju bara samma grej om och om igen...
 
   Bara så ni vet, om ni frågar mig var jag har köpt ditten och datten kommer jag alltid hänvisa er hit, för medan mitt minne sviker kommer Star Stable Database alltid vara en lojal räddning. Om ni inte redan använder sidan, se till att börja med det nu! :D
 
 


Zoey Dolphinhome

Starstable database är super bra tycker jag!
Jag älskar det!

Leah Pandalake

SSO Database är ärligt talat min bästa vän hahah

Simone Mightyborn

Använde databasen senast igår när jag försökte hitta ett schabrak, hade aldrig orkat ridit runt och kolla efter det i varenda butik i hela Jorvik.

Minna Silverhill

Om jag är osäker på något kollar jag ALLTID in databasen. Om jag inte vet vilken häst jag ska köpa, undrar hur mycket något kostar eller om jag vill ha en speciell dekoration!
Databasen är bäst helt enkelt!

Felle

All utrustning utom benlindor*
Det skulle varit såååå bra om det också fanns!

Felle

Neeej vad dum jag är! Där hittade man benlindorna juee! Haha, jag är blind!

Vilda Snownight

Älskar den sidan! :D Är inne på den typ varje dag eller så fort jag ser någon rida runt med ett snyggt klädesplagg. :)

Hazel Oaklord

Jag ÄLSKAR verkligen databasen! Varje gång jag ska köpa en ny häst eller kläder kollar jag alltid upp hur mycket man får i färdigheter, färg o.s.v...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.