Chrome Pointer

Mycket händer den här veckan!

   Åtminstone för mig. Jag har rätt mycket att göra utanför SSO-spelande och ska dessutom åka tilll London i helgen! Har aldrig varit i Storbritannien förr alls, så det blir nice. Blir bara en tredagarsgrej då jag ska hälsa på en kompis. Jag ska dock försöka bli färdig med Instagram-vinsterna - redigering nummer tre är nästan klar, sen är det en till och sen ska jag hitta bakgrunder till de alla xP Får nog hoppas på att snön i SSO försvinner på onsdag, annars får jag nog använda de gamla bilder jag plockat på mig. Bakgrunder kan man ju t ex hitta HÄR :)
 
   Esme och Aramis - ni vet ju att GåD inte är min favoritplats, men jag skulle hellre spendera en månad BARA i GåD än att ha vinter en vecka till i spelet x)
 


Anna Nordbäck

Snälla Esme kan du hjälpa mig? jag gjorde egona uppdragen och skulle göra uppdraget 'fly från GED' men blev i egona av misstag och skickades hem men så fort jag går till jarlaheim så skickas jag hem Vad ska jag göra? <3

Svar: Kontakta support, det är nog enda sättet för dig att få hjälp!
Esmeralda Silverforce

Anna Nordbäck

Epona menar jag <3

Emma you know, haha you don't know but ok.

Det e ju uppdatering imorrn, bara att hoppas! *Crosses fingers*

Melinda Westnose

Hej Esme! Tack för hjälpen, har kontaktat support nu. De svarar om 48 timmar Tack så mycket du är bäst!❤️ PS min mamma är Anna nordbäck⤴️ Som jag kommenterade med förut TACK! Bästa du❤️ Nu kanske jag kan köpa islandshästen snart👏🏻👏🏻 tack❤️❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.