Chrome Pointer

LEVEL 19!

   Nu är jag på level 19 :D Åååh så nice, att nå nya nivåer är alltid lite speciellt på något sätt, trots att det inte gör någon skillnad då man ligger så pass långt fram i spelet som jag gör. Jag tävlar ju inte i champ heller, så ökade stats gör mig inget - men jag kanske borde passa på nu då jag faktiskt är lite snabbare än "alla" andra? (Säger alla eftersom vi borde vara mindre än tio stycken som nått level 19 nu)
 
   Men nu ska jag självklart prata lite om de nya uppdragen också, så ni vet vad som gäller dudes - 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Okej, så nu var det alltså dags att grabba tag i de här farliga GED-grejerna igen. Med hjälp av Jupiter Peacebloom fick man smyga in i Gamla Hillcrest för att försöka hitta Herman. Jag som är en sucker för cutscenes hade ju julafton på riktigt här. Jag lyckades kuta in i en GED-snubbe en gång, men annars var det hela rätt smärtfritt. Tycker det var jätteroligt, det enda som hade kunnat vara coolare är nog om man kunde smyga själv, så som Jupiter gjorde. Han går ju typ dubbelvikt hela vägen, medan jag springer upprätt och ba "HEJ BLINDA MULLVADAR vilken tur att ni ser så dåligt för jag står tio meter bort och stirrar på er utan att ens försöka gömma mig".
 
   Snabb re-cap med Jupiter - vad håller vi på med och vad ska vi göra? Jo, frita Herman, det låter vettigt. 
 
   ...och däääär försvann han och nu ska man alltså ta sig igenom stället forever alone, för hästisen kan man inte ta med sig heller. 
 
   GED-dudes ÖVERALLT, men nu vet vi varför de alltid är så närsynta så de är dumma - de är tvingade att ha på sig världens skummaste glasögon. Måste Dark Core-snubbarna stå ut med samma grej?
 
   Såååå... här har någon lämnat en drake och en banan? Draken tycker jag är kul (Ms Drake är ju bossen över det här, höhö), men om bandspelare och banan har något med det här att göra vete farao. En bildrebus? Ms Drake brukar ibland flyga drake medan hon sjunger "Skala banan"? Hon är ett hemligt fan av Sean Banan? Vem vet!
 
   Jupiter lovade att uppehålla några GED-snubbar. Run Forrest, run!
 
   Herman ser ut lite som en trångbodd hund i en transportbur som väntar på att bli inlastad i bilen för en tvåveckors solsemester till en regnig västkust
 
   Herman fick man ju träffa, myyysfarbror ♥ Jag får lite Hemulen-känsla? Vet inte ens varför för jag minns inte ens hur en Hemul beter sig men utseendemässigt... haha.
 
   Nejmen sen gick det ju mindre bra, Herman fraktades iväg över den nybyggda muren (den var ju inte där precis då Epona öppnade) och en massa GED-dudes dök upp. Från ingenstans hoppar min grymma häst in i det hela och öppnar för ett riktigt nice flykt-race - och visst såg ni den nya ikonen hästen har fått? Vi har fått prata med hästen en gång förr, då man ska försöka ta sig förbi Skuggsökare och hästen fegar ur, men då var ikonen en på en fuxfärgad häst. Tycker det här var MYCKET bättre, det representerar hästen bättre!
 
 
 
   Nejmen, efter lite om och men fick man ju slutligen bege sig iväg för att träffa Mrs X. Yay! Jag tyckte dock det var jättekul att man blev stalkad på vägen, det var lite oväntat men ändå en sån där grej som man satt och småfnissade över då det hände.
 
   Tydligt, well done Esme
 
  Sen var det ju huvudpersonen själv. Mystiskt, eh? Tror ni att det är en helt ny karaktär, eller någon vi mött förr som har förklätt sig? Hon vill ju inte säga vem hon är...
 
 
 
   Nu lämnar jag bildspammet - jag som överlag är så dålig på att använda bilder då jag bloggar, haha! Men, för att ta storyn på allvar då. Det känns som att det här är påväg åt rätt håll! Vi möter spännande karaktärer, vi går tillbaka till gamla karaktärer - att det blev en avstickare till Firgrove tyckte jag var kul, om vi ändå har den här stora ön med många, MÅNGA karaktärer, så vill man ju att de ska återkomma, och se att folket på Jorvik faktiskt känner varandra. Inte sant? Att dra in de tyska turisterna, som jag i vanliga fall inte är så hemskt förtjust i, blev ändå en bra grej och jag kunde finna mig i att springa iväg och hämta Jor-Cola åt lilla Gretchen medan hon på ungefär 120 sekunder knackade loss en kod som Syntax möjligen kunde ha löst på tre månader.
 
   Jag tyckte det här var asnice, jag vill ha mer uppdrag, det var superkul - men allt det här bleknar ju absolut i stjärnglansen från denna uppdragsseries mycket, mycket, stora händelse.
 
   LEVEL NITTOOOOOOOOOON
 
 


Charlotte Masterwater

Grattis på att komma upp i level 19 <3
Den här uppdragsserien ÄLSKADE jag!
Det blev en bra vecka, fyllde nämligen år nu i veckan, så det kom som en liten födelsedagspresent. En riktigt bra <3 :)

Valle

Jag tycker dom nya huvuduppdragen var rätt spännande, men jag störde mig något förträffligt mot att jag var tvungen att åka till Firegrove fram och tillbaka. Jag tror mr.X är någon vi har träffat förut, men det är ju inte säkert. Jag trodde verkligen jag skulle lyckas befria Herman, men det vart visst inte så. Just nu går jag och undrar när nästa huvuduppdrag kommer, så jag kan släppa stackars Herman fri! Det där med busken, var seriöst det roligaste jag hade sett när jag såg hur den rörde sig.

Svar: Hahah busken
Esmeralda Silverforce

Liza Sweetnight

Grattis till level 19!! <3
Älskar din blogg, den är super bra <3 <3

Ellen Eveninggirl

Grraaattttiiiiiissssss till level 19! ♥ Gud vad kul.
Jag är i halva level 18 just nu så tar nog ett tag innan jag når level 19, heheh.

Claire Masterknight

Grattis till level 19!
Hästen pratar med en i början också, när det står en bulldozer på vägen till Silverglade. Då säger den typ "Hjälp jag är rädd, jag vågar inte gå närmare!". Nu är hästarna lite modigare haha

Svar: Visst ja, men jag tror inte att hästen hade en egen ikon då!
Esmeralda Silverforce

Wilma Youngforest

Grattis till level nitton! :)

Svar: Thaaaanks
Esmeralda Silverforce

Stefanie oakf

Grattis! 😄 ducktiga du! En fråga bara, hur kunde du göra uppdraget utan att se alla? ^^

Svar: Jag väntade i flera dagar och ignorerade alla jag såg för att få göra uppdragen i stillhet, haha
Esmeralda Silverforce

Arina Crazyborn

Jag gissar nu på vem som är mrs X, när Epona öppnade så var det en sak som jag la märke till, nämligen karaktären Hawaii Jones (kanske släkt till Missisippi och California Jones?) Och nu när jag gjorde uppdragen! Poff! Då var hon borta! Är det kanske mrs X

Svar: True, tänkte också på att hon är försvunnen nu!
Esmeralda Silverforce

Rännan Blåbro

Det jag störde mig mest på över dessa uppdrag var att de slutade när Mrs. X's stora plan precis satts i verket och något gått snett. Inte snällt av SSO att lämna mig med en sådan cliffhanger :((

Svar: Haha that's true though
Esmeralda Silverforce

Daniela zebravalley

Jag undrar en sak vilka uppdrag gjorde du för att kunna göra uppdraget med sommarstugan jag älskar din blogg♥♥♥

Vilda Hawkheart

Jag har en liten spekulation om att Mrs. X kanske kan vara Evelyn Goldspur men annars kanske som en tidigare kommentar Hawaii Jones. Längtar tills man får reda på det ^^

signe swordstar

Grattis till lvl 19!!! Kan DJ läsa den för ska göra uppdragen först! <3

Klara Purplerock

Grattis till level 19 Esme :)

Vilda Hawkheart

Jag har hittat Hawaii Jones! Hon går runt vid huset vid paddockarna, där det finns en häststylist :3

Svar: Haha jag såg henne också idag :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.