Chrome Pointer

I MADE IT!

   Jag skulle ju testa och se om jag kunde ta mig igenom HP&PoA - OCH JAG GJORDE DET! UTAN ATT DÖ! Okej jag var ett totalt nervvrak under Lapifors/Draconifors-examen för jag hatar saker som går på tid (tog mig tre försök att nå skölden på tid) och jag satt och darrade av stress medan jag svor väldigt praktfullt åt den flaxande lilla förbaskade draken som fastnade i väggar - oerhört stresstålig människa, det här! Nejmen så sammanlagt genom hela spelet har jag nog missat kanske tre hemliga platser och tre utmaningssköldar. En har jag dock aldrig någonsin hittat så mitt jobb ikväll är att leta rätt på den, haha. Sen tror jag kanske att jag är redo att skriva upp spelet på min "Ska-spelas-in"-lista. På den listan står faktiskt även en mobilapp, intressant nog. Kim har varit snäll nog att förklara för mig hur man kan spela in appar så då helgen närmar sig ska jag testa och se om jag lyckas, hehe...
 
   Igår samlade jag för första gången någonsin ihop alla 69 chokladgrodekort som krävdes för att få Fred och Georges hemliga kort - och jag blev HELT överraskad då det visade sig att jag efter det hade fri tillgång till Bönbonusrummet, där man fick samla på sig ytterligare fem kort som jag inte hade den blekaste om att de existerade i det här spelet, haha. Tacka vet jag OotP och HBP, de spelen kan jag väl! (Saknar att samla chokladgrodekort där though)


Molly Rainstone

Grattis❤️❤️💖👍🏻🎊🎉

Du är ju mästare på att komma på bra namn till dina hästar, så skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur man sätter ihop fina namn?(Du kanske redan har gjort ett sånt inlägg men jag med mitt guldfiskminne kommer inte ihåg det isåfall)
Bara en liten idé ifall du inte skulle ha något att skriva om💖

Svar: Haha oj, kan se om jag kan dra ihop något!
Esmeralda Silverforce

Bella Eastfield

Har verkligen blivit fäst vid Harry potter-filmerna på den senaste tiden så detta spelet skulle jag inte tacka nej till just nu! Skulle vara jätteroligt att spela det, så jag måste nog börja leta nu hahah! :P

Nejmen jag skäms ärligt talat, hade aldrig sett en Harry Potterfilm i hela mitt liv förens i Torsdags... Jag vet, FY SKÄMS på mig!!
Och för att göra saken värre har jag aldrig läst böckerna heller...(ingen bokälskare direkt) men VAD JAG ÅNGAR MIG att jag inte kollat filmerna tidigare, de är ju jättebra! D:
Ska kolla Harry potter och den flammande bägaren ikväll, kollade tvåan och trean igår så man skulle kunna säga att jag satt fastklistrad hela kvällen eheh.

En sak jag inte fattade med Fången från Azkaban filmen var när Harry, Ron och Hermione gick ner till Hagrids hus (det var ju massa pumpor och sådant där) och när de väl var där så kom de ju typ tre stycken andra män dit? så Harry, Ron, och Hermione smög ju ut bakvägen och sprang tillbaks upp på kullen. Vad gjorde de tre männen som kom till hagrids hus? Avrättade de någon eller vad hände? Jag missade den biten totalt och med tanke på att jag hade hög feber igår så kan jag möjligen sett och hört totalt fel, man vet ju aldrig :P

Ledsen för denna långa kommentaren, jag behövde bara få skriva av mig och reflektera över hur sjukt bra filmerna är! :D

Svar: HUR HAR DU INTE SETT FILMERNA ELLER LÄST BÖCKERNA omg vad lycklig jag blir över att du ändå kör igång nu, haha (men ja, filmerna är faktiskt rätt luddiga om man inte läst böckerna och fattar vad som pågår. Jag råder dig verkligen att läsa böckerna, de är fantastiska! Dessutom porträtteras karaktärerna på ett helt annat sätt i filmerna, och jag tyker de är mycket mänskligare i böckerna)
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Man kanske ska ta och spela igenom PoA? Har aldrig klarat ut det, men iof har jag inte spelat det sedan jag var yngre. Måste bara hitta det också...

Svar: Herregua ja, kör :D
Esmeralda Silverforce

Leah Pandalake

Duktig Esme!

Ylva Moonwright

Jag och min kompis brukar spela Lego Harry Potter spelen i timmar haha men nu känner jag att jag måste leta reda på detta spelet!! Harry Potter is love, Harry Potter is life

Svar: Potterheads unite ♥
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.