Chrome Pointer

Har funderat på livestream

   Jag har funderat på att testa Twitch någon helg för att livestreama då jag drar igenom hela Arvet från Rosemond Hill i ett svep. Jag tror att spelet kunde vara kul att livestreama just för att man då kan få hjälp att välja hästar då man ska vidare upp i nivå i spelet, och jag tror inte det blir riktigt lika "ensamt" heller. Dessutom ÄR det ett grymt bra spel, trots att det har många år på nacken.
 
   Vore det av intresse tror ni?
 
 


Bianca Mysterycake

Det skulle vara kul!♡

signe swordstar

JA EN LIVESTREEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ellie Sweetlord

JA! Vorre så himla kul! <3

Stephanie Diamondfall

Skulle definitivt kolla om du gjorde en 😊😊

Cecilia Gladefield

Skulle vara jättekul :D Kommer ihåg att när jag kollade igenom alla dina videos från detta spel så var det någon häst jag hade önskat att se ;P Kommer dock inte ihåg just nu vilken det var xD

Bella Flowerrock

Vilken bra idé!!!! Det skulle vara sååå kul!!!❤️

Matilda S

Bra idé! Det skulle vara jätteroligt att följa med live😄

Alanis Moonstorm

Haha, hade tänkt samma sak, men sedan en uppdatering vill inte spelet starta på min dator längre. :( Har testat stänga av program, ställa in kompabilitetslägen osv, inget funkar.

Clemence Mightypie

Ja det skulle vara underbart kul!!!!! love you esme du äger!! <3

Kajsa Winterfall

Skulle vara jätte kul! (Lite roligare med sso dock, men om du inte känner dig bekväm med det så är nog detta spel jätte bra :D)

Vanessa Niqhtpaw

Jaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilia Southlake

Det skulle va super kul! :D

Josefine Silentnose

Det skulle vara jätteroligt! Skulle verkligen kolla om du gjorde en 🐴

Tyra Yellowgirl

Jaaaa, vore så kul!

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Jag skulle kolla! Behöver en nostalgitripp haha. ^^

Kajsa Blueyard

Ja det tycker jag verkligen att du ska ha! :)

Tyra sleepyland

Jag streamar på twitch, har även streamat SSO! Superkul! Men nu kör jag league of legends! Min sida heter ItsNatashaFFS om du vill kolla in mig på twitch <3

Emma monsternighr

Det varit en rolig idée

Antoinette Silverforce

ÅÅÅÅÅ de skulle vara jätte roligt!!❤💕😉😚💋

Matilda Silverwater

Jaaa vad kul det vore!!!

Kollar på och moddar (är moderator i) livestreams dagarna i ända, så det skulle vara askul om du också testade på det :D

Tove Winterdotter

Det skulle vara jättekul om du gjorde livestream för min syrra spelar arvet från rosemond hill och hon skulle tycka det skulle varit kul om du kunde livestreama det

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.