Chrome Pointer

Edit till Abbie Fasthaven

   Abbie var en av vinnarna i min giveaway då jag nådde 20k följare på Instagram och det här är hennes pris. Ytterligare tre redigeringar ligger och väntar på att bli helt färdiga, men jag måste kuta iväg till min polare och förbereda inför vår resa som börjar i natt så jag hinner inte, hehe. Uppdatering sker förstås som vanligt med tidsinställda inlägg tills att jag är hema igen ^^
 
 


Valle

Lika vacker redigering, som vanligt! :D

Amanda Eriksson

vilken fin bild:)

Matilda seaweb

Hej! hoppas du kan kolla in min blogg med den heter matildaseaweb.weebly.com snälla bli inte arg av det nyaste innläget C:Så fin redegering.!

April Goldfall

Såå fin!! Förstår inte hur du alltid lyckas så bra med taglet, manen på den här är ju underbar :D

Tuva Skyfall

Du är så duktigt argh *-* *suckar avundsjukt och beundrande*

Amanda Lightninggirl

Utrolig fin! Wow, jeg venter fortsatt i spenning, jeg håper jeg får se Tara som en av vinnereditene ;D Så en wip som lignet litt på henne, så jeg håper jeg ikke tar feil :D

Lilly Underwood

Men åh så fint, Esme! Du är så fantastiskt duktig på tagel.

Håller faktiskt på att starta upp en egen SSO-blogg nu. Har ett namn och lite ideér, men måste få tag i en ordentlig dator först. Försökte återigen spela på gamla laptopen, fick nätverksfel efter tre minuter ;)

Grace Mysteryyard

Nej gud Esme! Din redigering är så.. Jag vet inte vad jag ska säga, det finns inga ord... VACKER? OTROLIG? LEVANDE? COOL? MEN GUD HUR SKA JAG KUNNA SÄTTA ORD PÅ DETTA? MÄSTERVERK? Nej, det är mer än så! Åh önskar jag kunde lika bra som du :')

Kram en imponerad Grace :O

Juliette Flowerbell

Gud så duktig du är Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.