Chrome Pointer

Dålig dag

   Jag har en sån där dålig dag som många har runt en viss tid i månaden, så jag är inte så tagg på nånting, haha. Var till och med tvungen att lämna jobbet en stund för att gå ut på stan i jakt på godis, så illa var det x)
   Nejmen jag hörde att man fortfarande ser alla andra spelare då man gör de nya uppdragen, så då kände jag typ "lol nope" och jag väntar lite tills jag känner att det är mindre folk. Jag kommer skriva mer om uppdragen då jag har spelat igenom dem, och då lär jag nämna några rader om det som kom i övrigt också ^^
 
   Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har åtminstone, jag ska krypa ihop och se om jag kan göra något vettigt av de inlägg jag har i mitt utkast samtidigt som jag försöker komma ikapp lite med de tv-serier jag har undvikt sen de satte igång efter julledigheten - allt för att få mer att titta på! Kom ikapp med Agent Carter häromdagen, så nu är det dags för The Flash innan jag dyker på Arrow. Har ni några bra tv-serier att rekommendera?






April Goldfall

Har bara tips på avslutade tv-serier, eftersom du redan tittar på Arrow & Flash. Chuck & Buffy the vampire slayer och två av mina favoriter, skulle kunna rekommendera dem till typ vem som helst oavsett vad man brukar kolla på c:

Svar: CHUCK ♥ Åh gud vad jag älskar den serien, har dock inte sett den på ett antal år. Kanske dags att se om den x)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

'Fargo' (med Martin Freeman) ska tydligen vara väldigt bra. Jag har dock inte sett den själv, men Martin Freeman är ju helt grym så jag är övertygad om att den lever upp till förväntningarna. :)

Svar: Åh, en kollega till mig tittar på den! Tror dock den kan vara lite för våldsam för mig hahah, jag är en riktig mespropp!
Esmeralda Silverforce

Valle

Jag skulle varmt rekommendera Game Of Thrones. MEN den är väldigt brutal, men så sjukt bra gjord. Det är så många huvudpersoner och släkter, att du nästan måste tvinga dig igenom att se första säsongen. Men annars kan jag rekommendera The Vikings och Once up in time. Jag kan inte slita mig ifrån dom tre serierna, så sjukt bra verkligen!

Valle (igen)

Men om du vill hitta en serie, så kan du gå in på hbo`s topplista. Dom brukar alltid lägga upp massor av serier i listan :)! (jag vet dock inte om listan finns kvar på deras sida, men det är väl bara att söka)

Svar: Smart!
Esmeralda Silverforce

Duska Darklee

Kollat på typ alla serier som finns på Dream/Swe film och The Walking dead är lätt den bästa så kolla på den :-) ( Enligt mig, Ta det lugnt )

Cassandra Watersmith

Jag tipsar om The 100, riktigt bra serie!

Lottie Snöfödd

Men du får krya på dig lite!
I övrigt så fortsätter jag att rekommendera Murdoch mysteries, se den! =P

Svar: Hahaha asså jag orkar inte hur dålig jag är, du har tipsat om den i typ två år och jag glömmer alltid bort den x)
Esmeralda Silverforce

Nichole starrock

Jag skulle rekommendera Glee om du inte redan har sett det! Är en serie om en showkör klubb i en high school skola, är mycket musik och drama! Jag håller själv inne på andra gången jag ser hela serien! :)

Svar: Jag tittade på första säsongerna och älskade det men tyckte seriens manus blev sämre och sämre. Det sista avsnittet jag såg var The Quarterback, efter att Cory dog. Har dock alla albumen i iTunes ^^
Esmeralda Silverforce

Ellie Cloudfv

Sherlock Holmes med Benedict Cumbebatch oc Martin Freeman!

Ronja McKnight

Om du har netflix..
- Under the dome <3
- Narcos
- Pablo Escobar - el patron del mal
- The 100

Svar: Aw har inte Netflix :/
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Älskar dig Esme! Och jag började på uppdragen idag och det var högst 5 personer där!

Lova Winterside

Tv-serier är det bästa som finns, Ibland händer det att jag sträcktittar typ 5 säsonger på en helg haha xD

Rekommenderar verkligen The 100, Jane the Virgin, Scream Queens, The big Bang theory och Teen Wolf. De är mina absoluta favoriter men det finns sååå många andra bra serier!

Lilly Underwood

Jag utgår ifrån att du sett Sherlock, i och med att du postat gifs därifrån. Om inte: gör det! For gods sake! O-O

Svar: Sherlock ❤️
Esmeralda Silverforce

Wilma Youngforest

Jag är inte direkt typen som kolla på serier, men en sjukt skön film som jag rekommenderar är den animerade komedin "insidan ut", haha! :)

Tuva Goldpaw

Jag kan rekommendera "The Blacklist". Den finns på Netflix, men jag vet inte om den finns på fler ställen.

Cecilia Gladefield

De serier jag gillar är Cityakuten( a.k.a ER), Mentalist och Faking It. ;D

Kajsa Winterfall

''Terra Nova'' c:

Charlotte Masterwater

Mina favoritserier är Castle och The Mentalist. Mord/Crime serier båda två ;)

Anonym

Oroa dig inte, nu har du nästan nio säsonger att se fram emot ;)

Lottie Snöfödd

Och det var jag som var anonym, den vill verkligen inte komma ihåg mig =(

Svar: Aw, dum blogg!
Esmeralda Silverforce

Rosalie Silverside

Terra Nova, Teen wolf, The 100, Merlin, BBC Sherlock (Sherlock is bae),Elementary, Reign och Family Guy :3

Vilda Hawkheart

En serie jag kollar på just nu är Grey's Anatomy, den är sjukt bra! c:

Karla D

Tänkte rekommendera Sherlock men du har tydligen redan sett den, annars skulle jag rekommendera Doctor Who (bästa serien eveeer *.*) fast jag har för mig att du postat en gif därifrån så du kanske redan sett den.
Kraaam! <3

Svar: Haha nä Doctor Who har min stackars bff försökt tvinga mig att se i många år men jag pallar inte x) Känns inte som något som lockar mig faktiskt, haha
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag vet inte vilken typ av serier du gillar men mina 2 favoritserier är "The 100" och "Under the dome" de finns på netflix men jag brukar kolla på en hemsida (tvids.net)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.