Chrome Pointer

Å herregud, storm

   Jag har ju varit borta i helgen och min telefon lade av så jag har haft väldigt begränsat internet. Loggar in här nu och ser närmare 80 olästa kommentarer, jösses vilket engagemang ni hinner med på knappt tre dagar! Ska bli sjukt kul att läsa igenom allt ni har haft att säga.
 
   I fredags släppte ju SSO en teaser inför onsdag, då The Star Stable Show kommer tillbaka. Jag som har spenderat några timmar i helgen med att stirra igenom alla avsnitt av Benjamin säger "fem av fem toasters, kanonkul!"
   Inte nog med att showen kommer tillbaka, en ny häst visades upp! Jag har hört att många tror det är en mustang eller en lipizzaner, men om man lyssnade på Matilda under klippet visade hon "English Thoroughbred" - Engelskt fullblod. Galoppvärldens älskling får alltså en helt ny look, vilket är välförtjänt då rasen är en av de som släpptes redan första veckan med hästfunktionen.
   Jag har ridit mycket på flera fullblod genom åren och jag är därmed väldigt taggad på denna nya häst, som åtminstone till kroppen sett vad jag kunde se i det korta klippet faktiskt är väldigt lik en av de hästarna jag ridit. Och - nu är det ju lite svårt att se på filmen - men ser den inte lite, lite spräcklig ut? Ser verkligen fram emot att se hästen i spelet och det blir sjukt kul att se vilka andra färger som kommer! Vilka färger tror ni kommer utöver skimmel?
 
   Nu ska jag rulla igenom alla kommentarer som kommit in och sen ska jag kika igenom alla SSO-bloggar jag bara kan komma på, haha. Med tanke på hur många notiser jag hade på Bloglovin' nu då jag öppnade datorn tror jag nog att aktiviteten bland SSO-bloggarna varit rätt fin :D
 
 


Vanessa Niqhtpaw

Jag hoppas att det kommer en skäck även fast det är väldigt ovanligt. Som t ex dom böckerna om "Colorado".

Justine Greennose

Jag har gärna ett svart engelskt fullblod till spelet som jag sedan kan ha knoppar på *-*
Sedan har jag ett passande namn till den om det blir i den färgen, Solorebel (Han Solo från Star Wars) :)
Har du kikat på lite nya hästnamn om du får för dig att kanske köpa nån när de kommer? man kan ju alltid kolla på namn i förväg ;D

Svar: HAN SOLOOOOOOO
Heheh jag har en mapp på datorn med ca 50 färdiga hästnamn som bara väntar på att placeras på en ny hästis #EsmeAlltidRedo
Esmeralda Silverforce

Charlotte Masterwater

Jag vill gärna se en mörkbrun och en riktigt ljus Isabell, eller Palomino, Vad det nu heter. Längtar jättemycket efter ett få se dem i spelet :D

Molly Rainstone

KAG hoppas på en fux med bläs❤️😍. Då skulle den se ut som min sköthäst (nästan).
Om inte så skulle jag vilja ha en svart med vita helstrumpor och skjuten stjärn🦄
Men jag har ingen aning😂Jag får bara hoppas och se🙂

Cassandra Watersmith

Jag hoppas på en svart ich en brun utöver den vita!

Väntar dock fortfarande på en vit welshponny som jag kan döpa till CandyCandy...

Svar: CandyCandy hahah gud vad gulligt
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Är så taggad, har några förberedda namn som jag tror kanske kommer kunna passa någon av de nya hästarna.

Simone Candleyard

Jag hoppas så att det kommer en fux :D Annars hoppas jag det kommer en svart

Selma Flowerpaw

Der skulle inte förvåna mig om det kom en mörkbrun efter som att det är väldigt vanligt irl❤️

Ellie Sweetlord

Tror kanske att det kommer en svart och gråskimmel, känns som det bara kanske en mörkbrun också men själv skulle jag gärna vilja ha svart eller mörkbrun med vit stjärn. Gärna en fux med vit bläs också! ;)

Bella Eastfield

Altså Esme!! <3

Du anar inte hur otroligt glad jag blev när jag vaknade till två kommentarer på bloggen, helt sjukt verkligen! Jag publicerade designen igår ju, och har inte berättat för någon att jag startar upp igen, så denna överraskning var helt oväntad! Antar att bloglovin' avslöjade mig lite där dock hahah x)

Nejmen hur som helst, tack för besöket och kommentaren, det får en verkligen att vilja kämpa på mer! Har bara småfix kvar på designen och sedan är Jorviklife officiellt öppen igen!

Anledningen till att jag efter två år valt att starta upp igen är först och främst tack vare dig. Alla dina inlägg om hur sso bloggarna sakta men säkert försvinner har fått mig att tänka om och jag håller verkligen med dig där. Jag tycker det är jättetragiskt att så många väljer att sluta blogga och det var där och då som jag bestämde mig för att jag ville bidra med någonting. Jag vill inte att sso bloggarna dör ut, och nuförtiden när man besöker gamla bloggar man läst förut så möts man antingen av "bloggen är borttagen" eller så publicerade de ett inlägg senast typ 2014. Jättesorgligt :(

Så tack Esme för att du än en gång vidgade mina vyer och fick mig att tänka om, att orka fortsätta igen och tack för alla inspirerande inlägg. Vi får inte ge upp hoppet över bloggarna, de kommer komma en vacker dag men tills dess så måste alla vi kvarstående hålla bloggarna vid liv.

Mer bloggar åt folket!

Svar: Jösses vilken fin kommentar, TACK! Och ett stort fett välkommen tillbaka, jag älskar verkligen all grafik du visar upp på din blogg!
Esmeralda Silverforce

Klaudia Shadowdawn

Jag hoppas det kommer en svart med vit bläs och vita halv strumpor på framhovarna. eller så vill jag ha en fux med vit man och svans och en vit bläs.


PS. älskar din blogg esme! <3

Ylva Moonwright

Jag tror (och hoppas) på en fux, det hade vart kul med en typ lykta och lite vita kotor typ, och en brun, gärna med lite vita strumpor och kanske en stjärn! Jag vill gärna ha fler fina fuxar till spelet för jag känner att det inte finns så många...

Svar: Fuxissssss
Esmeralda Silverforce

Matilda S

Hoppas att det kommer en fux med hela strumpor och bläs samt en svart som liknar din oldenburgare (Va det Izzy?) ska bli se hur dem rör sig! Hoppas att dem sträcker ut sig överdriver mycket i snabbaste galoppen och att det ser ut som på galoppbanorna irl.

Matilda S

Hrm.. Freya var det visst hehe x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.