Chrome Pointer

Yo buddies!

   Här är man igen då, efter att ett nytt, coolt område släppts. Jag har stress-spelat genom Jorvik City på ett annat spelkonto men ska göra det på riktigt, i lugn och ro, till helgen. Jag tycker redan väldigt mycket om staden och har väldigt mycket att säga om den. men jag har inte riktigt tiden just nu. Min stressiga period ute i verkliga livet börjar dock dra sig mot sitt slut, och särskilt närmare jul brukar jag ha det väldigt lugnt. Det innebär mer bloggande :D
 
   För att hålla sig lite utanför spelet kan jag säga att vi svenska spelare idag fick en femte server - Ice Cream Jungle. Hur coolt namn?! Jag pallar just nu inte bry mig om vilken server jag spelar på så jag lär väl vandra dit också någon gång. Varken Ice Cream Jungle eller Icy Volcano har fått serverikoner än, så det blir spännande att se hur de kommer se ut :D
 
   Jag hoppas också ni sett veckans avsnitt av Game News. Tycker Ylva och Matilda är en grym kombo, de funkar riktigt bra tillsammans!
 
   Jag kommer spendera resten av min kväll med att utöka Jorvikipedia, så att ni som behöver lite spelhjälp snabbt kan kolla upp information. Vänta bara några dagar, jag har så mycket att säga om Jorvik City :D
 
   Ni vet att Madison är en av mina favoritkaraktärer? Att hennes storyline fick fortsätta är hur kul som helst!






Quinn Catforce

Älskar Jorvik City! Men jag kan inte åka till Governor's Fall!? Har gjort alla uppdrag som gick att göra idag förutom juluppdragen och Det med han dör Harry! Men då jag ska ta bussen (eller det där andra) och jag får se kartan på City så är bara Aiden's Plaza (eller vad det heter), Gallerian och Pir 13 utmatkerade!? Jag har uppdrag i loggen som det står är med Medicinman Harry (eller vad han heter) och att det är i Governor's Fall (stav?)! Men jag fattar inte varför jag inte kan komma dit!? Har du nån aning om vad som kan vara problemet?! Har skickat in till supporten om nåt som var konstigt med hemstallet och de har fortfarande inte svarat... vet att de har fått in många mail nu, de skrev ju det i nyheterna eller nåt sånt, men ändå? 1 vecka? De borde nog skaffa mer personal till supporten... Vill inte trycka ner dem nu, men de säger att de ska försöka svara inom 48 timmar..?

Svar: Med tanke på hur stora de senaste två uppdateringarna var har de säkert fått in MINST dubbelt så många mail som vanligt som de ska beta av, och om man ser till vilken kort period det faktiskt sker under så kan de inte huxflux anställa fler personer. (Kul anställningsintervju: "Hej, vi kan erbjuda dig jobb i ungefär två veckor!" Ingen skulle gå med på det) De kommer ju ordna allt som blivit knas, det tar lite längre tid just nu och det får man tyvärr leva med!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Råkade radera en del mitt i kommentaren, men så här ska det va mellan "Har skickat in till supporten" och "om nåt som var konstigt med hemstallen":
"...om det, men det lär väl ta ett tag innan de svarar... Skickade in förra veckans onsdag..."

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.