Chrome Pointer

Välkommen till Jorvik City!

   Jag har spelat igenom första dagen av Jorvik City's nya grejer nu och har 145 bilder - det talar kanske lite för hur mycket jag vill säga om det här området? x) Jag kommer göra mitt bästa för att dela upp och sprida ut, så att inläggen håller åtminstone över några dagar.
 
   Kan inte bussarna alltid vara så här lättillgängliga? Ska vi köra med röstinsamling för att få ha kvar bussarna kanske? Tycker det är så skönt att slippa panika iväg efter bussen!
 
   Till att börja med måste man ju komma dit! Jag har sett att många är ganska förvirrade, men det är hur enkelt som helst. Just nu finns tre stycken extrainsatta bussar vid Fort Pinta - en på torget och två där den vanliga bussen går. Precis som vanligt hoppar man på bussen genom att dra sitt busskort till den, men det som är nytt är att man direkt får upp en karta över Jorvik City, eftersom man nu kommer kunna åka till flera olika ställen. Man måste börja med att åka till Gallerian, så det är bara att klicka på den för att komma dit!
 
   Den gamla silhuetten av Jorvik City man förr såg då man åkte till staden är borta och man ser den här härliga bilden istället! Tyvärr ser det inte lika vackert ut då man åker spårvagn. Hoppas verkligen att alla "transportbilder" i spelet byts ut till färgglada bilder i det här stuket, ser så mycket trevligare ut!
 
  Redan här har många sagt att de inte kommer vidare, för att de inte har några uppdrag. De flesta åker dit på att de aldrig gjort klart uppdragskedjan där man upptäcker Jorvik City! Jorviks sämsta lastbilschaufför JB hänger nämligen i Gallerian, och många har missat att man måste ge honom en kopp kaffe/mjölk/wahtever det nu är för att kunna fortsätta i spelet. Om han har samma symbol över huvudet som jultomten har - ja då vet ni att ni måste snacka med honom för att kunna fortsätta! Det han vill ha går att köpa i Gallerians café, så ni behöver bara offra typ 10 Jorvik Shillings för att lösa uppdraget.
 
   Han heter Jack B. men kallar sig själv JB. Lite förvirrande, men så är det! Om han har en bytessymbol över huvudet, som jultomten, måste du hjälpa honom innan du kommer vidare ut i stan.
 
   Sen är det upp till Vaktis att hjälpa en vidare till Aideen's Plaza, Joviks version av Gamla Stan i Stockholm! Väl där får man träffa bland andra floristen Iris, som hjälper en vidare till både Pir 13 och Governor's Fall.
   Det som är bekvämt i Jorvik City är att då du väl är där behöver du inte använda ditt busskort, utan det behöver du enbart använda mellan Fort Pinta och Jorvik City :)
 






Selma Purplevalley

Tycker likadant med bussarna haha, känslan när man i panik ser bussen står vid busshålls platsen och sedan åker iväg. Det är mycket smidigare när dom står stilla och det går mycket fortare. Eller så är det bara jag som har dåligt tålamod haha x)

Alla Catlund

Hej
Råka se att det står på din info till Venstre att du är på serve Are Star men har inte du bytt server (kan ha missförståt det eller så har du glömt eller inte haft tid att göra det)

Svar: Jo, ska väl ändra det på något vis. Jag har bytt server så mycket nu så jag knappt själv vet var jag är lol
Esmeralda Silverforce

Alla Catlund

PS håller också med om det där med bussarna

Quinn Catforce

Kan inte komma till Governor's Fall, har gjort ALLA uppdrag som finns i hela spelet (förutom olika tillfälliga uppdrag som kommit innan jag började spela)!? Enda jag har kvar är det med Hälsoinspektör Harry och juluppdrag... :(
(Vet att jag redan kommenterat det men ja..)

Svar: Asså om Governor's Fall bara saknas på din karta måste du kontakta support, då är det en rejäl bugg!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.