Chrome Pointer

Tjo!

   Jag håller på och skriver ett inlägg om MyStable, men det är myyyycket att prata om och jag behöver lite mer tid på mig för att dessutom ge lite bilder till inlägget :)
 
   Däremot kan jag lite kort prata om Jorvik City! Yes folks, nu är det 100% bekräftat att nästa nya område är just Jorvik City. Väntar ivrigt på mer officiell information!
   Platsen bekräftades dels i videon nedan, och vid frågor har GMs senaste idag svarat att "ja", redan nästa onsdag kommer det till SSO!
 
 
   Jag räknar med att SSO enligt vanlig ordning släpper en trailer och jag är så otroligt taggad! Tror ni vi får se platser vi känner igen från tidigare spel? Om något är det väl Star Academy då, som faktiskt utspelade sig helt och hållet i Jorvik City...
   Det vi vet än så länge är att det kommer spårvagnar (som förhoppningsvis rör på sig?) samt någon lagerliknande byggnad. Båda bilderna går att se på SSO's Instagram. Blir riktigt, riktigt spännande och om vi har tur kanske vi får se något innan helgen :D






Sigrid Winterdotter

Ooh, hoppas DC har lagerbyggnaden så kan man typ springa runt där och sneaka

Iris Highgarden

Undrar om man kan ta sig till gallerian via Jorvik City istället för att ta buss.

Alice Hawkpaw

Håller mina tummar för att vi får se Leonardos glassbar i Jorvik City!

Amanda Rainwood

Redan på onsdag! Awesome! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.