Chrome Pointer

Tagga JC!

I morgon är det alltså dags för årets andra område. Vi har nu inte haft nya questar på... åtta veckor? Tio? Jag har inte riktigt räknat men jag tror det är avsaknaden av uppdrag som gjort at det plötsligt blivit så väldigt svårt för mig att hålla igång bloggen. Jag har ju inte haft mycket kul att säga på sistone och det beror till stor del på att jag inte haft någon anledning till att spela alls, i kombo med verkliga livet som kallat.

I morgon råder jag er att visa tålamod. Det är precis som förra veckan en jättestor uppdatering och det bästa vi kan göra är att visa stöd och support mot SSO-teamet. De jobbar så sjukt hårt, jag önskar fler hade möjlighet att se vad som händer på SSO-kontoret och hur hårt teamet kämpar för sina spelare!

Jag kommer troligen inte kunna spela i morgon pga jobb, så jag kanske väntar med att spela fram till helgen så att jag kan spela dels utan stress och dels utan att vara så trött så jag håller på att somna över tangentbordet. Ser fram emot det hör så sjukt mycket, ska bli så kul!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, men hare nice så hörs vi då jag har några minuter att ägna åt bloggen :D







Melinda Nortbrooke

Är också så sjukt taggad! Dock lite mindre taggad på spelare som kommer gnälla för att servrerna ligger nere ..

Victoria Ironfire

Är taggad med Esme, men jag måste bara få vet. Hur känner du över att ställen från star academy spelen kommer i sso

Svar: Tycker det är fantastiskt!
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

De är Awsome! sjukt bra gjort, man ska bara vänja sig vid minikartorna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.