Chrome Pointer

Så taggad!

   Jag lyckades enligt vanlig ordning inte komma hem tidigt idag, så det blir minst ytterligare en dags väntan innan Jorvik City. Tekniskt sett kan jag spela nu, ja, men jag vill göra det i dagsljus. Jag tycker det är en helt annan känsla att spela då det är ljust och om jag kan välja så skippar jag hellre att spela på kvällstid.
   Vänta lite till bara, det finns så mycket jag vill säga om Jorvik City men inläggen ska göras på riktigt med rejäla bilder och allt, inte bara lite halvkassa hänvisningar här och var!
 
   I övrigt spelar jag just nu Pokémon då tillfälle ges. Blir mest på bussen på morgonen, men jag har spelat på Moon i ca 12 timmar ändå. Svårt att veta hur långt in i spelet man är eftersom upplägget är så annorlunda jämte de tidigare spelen, men jag gillar spelet mer och mer! Jag blev dock jättebesviken på den nya häst-Pokémonen Mudbray/Mudsdale - så otroligt dålig movepool att det är omöjligt att täcka upp för svagheter i teamet! I övrigt är de nya Pokémons som dykt upp... överlag riktigt bra. Jag använder ett par stycken i mitt team (har så svårt att bestämma mig för vad jag ska använda, så många bra Pokémon! Har aldrig varit så bortskämd med fint urval förr, haha) och de har än inte gjort mig besviken.
   Pokémon GO ska tydligen gå ut med info om fler Pokémon den 12 december btw! Jag har just nu helt slutat spela efter att de sänkte fartgränsen på spelet så pass att det inte längre är möjligt att spela på bussen. Mina händer spricker alltid sönder på vintern så jag pallar inte stå och frysa fingrarna blodiga för att spela ett mobilspel. Vi får se vilka förändringar som sker dock, om Johto's dex tillkommer till spelet kanske man ska försöka hitta lösningar för att börja igen...?






Ria

Du får köpa ett par mobilvantar(alltså, där fingertopparna är i ett ledande material) min sambo hittade ett par på Coop =)

Svar: Har försökt använda såna, men har inte trivts med dem och det slutar bara med att jag ändå inte använder telefonen, haha
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Köp mobilvantar! Eller ta ett par vanliga och klipp av topparna!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.