Chrome Pointer

MyStable

   Jag har aldrig varit överförtjust i den gamla ladan vi förr hade. Jag tyckte det var bekvämt att inte ha dörrar, men i övrigt... nah.
   MyStable är alltså det som nu tagit över och jag är blixtförälskad. Jag tror att stallet är långt från klart - det finns delar av det som hintar om att andra funktioner kan tillkomma i framtiden - men det är redan som det är nu fullkomligt fantastiskt. Jag ser några grejer som jag tror kunde bli bättre, men jag är verkligen tacksam över detta fantastiska stall, som enligt min åsikt är det vackraste genom hästspelens historia.
 
   Funktionen med hagen är så barnsligt lätt att använda och det är så skönt med något som är så okomplicerat. Två klick så är det klart med hästbyte, inget som helst trassel!
   Det enda jag ogillar med det är att man alltid är låst till att ha hästen man för tillfället rider på i en specifik box, som inte är utmärkt på något sätt så att man vet att det är så. Jag tycker det är förvirrande och lite onödigt, men det är ju absolut något man kan leva med. Jag hade dock hellre sett att man hela tiden hade kontroll över vilken häst som stod var, oavsett vilken man får lust att hoppa upp på!
 
 
   Garderoben är som den alltid har varit och jag hoppas på att den vill bli större en dag. Är liiiite nervös över sadelkammaren, för det ger mig intrycket av att man ska klä på ryttare och häst separat trots att den enbart är där som dekoration i dagsläget. Det största misstaget alla hästspel gör då det kommer till kläder och utrustning är att aldrig ge chansen till att se häst och ryttare tillsammans i sin nya utstyrsel, och jag hoppas att det misstaget inte återupprepas nu!
 
 
   Spolspiltan är idag inte användbar mer än att fylla på vatten i, men det gör inte mig något. Jag har fått en snabbkurs i "trasslet med att ge saker smutsiga texturer som kan tvättas bort i spel", så den kursen kan jag snabbt och hafsigt återberätta vid annat tillfälle. Det är dock kul att den finns där, för den är väldigt fin, och vem vet, den kanske kommer till använding i framtiden?
 
   Det här med att köpa boxar tycker jag ligger väldigt lagom i pris. Många klagar över att det är dyrt. Jag är mer tacksam över att det inte var dyrare. Känns som ett rimligt pros för utbyggnad och John verkar väl vara en sympatisk snubbe. Han säger att det är en "mysig dag" och är hantverkare. Hm, känner vi igen det här nånstans ifrån månne...?
 
 
   Stallhjälpen är riktigt buggig just nu, haha. Hon drar böcker genom sitt eget huvud och ser ibland ut att vilja dränka sig själv i sin vattenhink samtidigt som hon ALLTID snarkar på höloftet. Hon lär väl få sig ett lyft i en kommande uppdatering så att hon inte gör så mycket konstigheter, men än så länge får man väl lov att flina lite åt henne...
   Man hittar henne btw via en ny anslagstavla. Den är väldigt bra att använda för hästsortering!
 
   Esmes stall består just nu av 18 boxar och det känns riktigt fint att se alla pållarna kika ut. Jag har använt mig av stallhjälp under ett par år nu, eftersom jag inte har tid att spela dagligen längre, så jag kommer inte märka någon skillnad med att behöva sköta om även hästarna i hagen. Det är riktigt värt att använda stallhjälpen, för let's face it, stallskötseln är inte så ruskigt rolig att genomföra, särskilt inte på 10+ hästar dagligen. För er som vill spara på SC så går det att köpa stallhjälp varannan dag - hästarna kommer då alltid hålla sig på topphumör och du behöver aldrig betala mer än 28 SC i veckan. Jag körde själv på den taktiken länge, innan det slutade med att jag inte ens hann logga in varannan dag och då gav jag upp och började köpa stallhjälp månadsvis istället.
 
 
   Sen har man ju drömmar, som att kunna typ ställa ut föremål, byta väggar och liknande. Kommer det hända? Vet inte. Men det hade ju varit sjukt coolt att kunna ha ett stall i olika stilar, typ som att ha blå fönsterluckor och vitt tegel uppe i Valedale eller gult tegel med gröna detaljer i Jorvikstallet... Inte för att jag klagar som det är nu, men det har ju hintats om att vi ska kunna ha stallen mer personliga! Jag tänker dock inte lämna spelet på ett braaaaa tag, så jag har tid att vänta ;)
 
Tack o ni strålande fantastiska spelutvecklare, ni har lyckats ännu en gång!






sally lowroad

hej!

jag undrar vart du har köpt dina byxor du hade på dig i detta inlägget. dom var jätte coola

Eva Bunnyland

Jag tycker det hade varit bäst om varje häst fick sin egen box, alltså att dom alltid stod i samma box och inte flyttades runt hela tiden, om du förstår vad jag menar... Men i övrigt tycker jag att hemstallet är SUPERBRA! :D

Victoria Ironfire

Du verkar glad över att "Azkaban" Är borta för all evighet.

Svar: Jag är överlycklig!
Esmeralda Silverforce

Hazel Oaklord

Det blev mycket enklare nu när man fick en egen hage, jag kommer nog iaf flytta runt mina hästar mer nu när det inte kostar js och sc, plus att en hage inte känns lika avlägsen som hästön :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.